Vine Iarna, Hai la munte!


Daca nu indrazneste sa vina zapada cum se cuvine, mergem noi la ea!

Zilele trecute imi trecea prin minte ce frumos ar fi un weekend de teambuilding undeva cu echipa de cinefili.

Dar, daca tot se apropie iarna, de ce sa nu merg undeva unde sa fie deja zapada? Suntem cinefili si, in consecinta, suntem multumiti de imagini vizuale la fel de mult ca de poveste.

M-am decis ca un teambuilding la Straja in Vila Alpin ar fi ideal. Da! Un teambuilding la munte.
Putem admira atat peisajul de pe drumul pana la vila cat si unicitatea destinatiei finale.
Ai parte de o experienta de neegalat daca privesti muntii si vaile umplute de zapada la apusul soarelui.

Am parte de un orgasm mental numai cu gandul la o plimbare pe platouri prin zapada proaspata care imi scartaie sub bocanci.
Dar, mintea mea nu se opreste aici. Inevitabil dupa ce m-am gandit la o locatie nu pot sa nu ma intreb, ce am face efectiv in acest teambuilding?
Copacii inalti si privelistea care te lasa cu gura cascata de multe ori ne-ar oferi posibilitatea de a realiza un scurtmetraj care ar putea include si parti de actiune daca am folosi si Parcul de aventura Straja.
Putem realiza destule scene cu sarituri, alunecari si am putea sa mergem si spre ideea de zombi iesind din zapada pentru a realiza un moment horror.

Cu mancarea nu ma stresez, gazda este foarte ospitaliera si poti manca la orice ora. De altfel cred ca amabilitatea gazdei va fi apreciata si in partea de organizare a programului. Va fi necesar sa avem cafea si apa in pauzele de lucru permanent si sunt sigur ca totul va fi prompt si bine facut.

In interior avem spatiu suficient pentru a ne organiza atat o sala de cinema cat si o sala de creatie in sala de conferinte.
Imi pot imagina deja ore pierdute in dezbateri legate despre actori, regizori si filme.
Nu mai suntem toti mici sa mergem intr-o tabara la Straja dar acest teambuilding il putem considera ca un cantonament care sa ne antreneze mintile si opiniile pentru urmatoarele productii care ne asteapta.

Voi, cinefililor, ati fi tentati de un astfel de teambuilding la Straja? Daca da, poate organizam…
Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2014.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *