Scuza-ma, ce scrie pe tricoul tau? 16



Incepand din anii de liceu am simtit nevoia de a ma exterioriza prin hainele care le port si daca prin intermediul pantalonului sau al incaltamintei nu poti spune prea multe, m-am axat pe importanta tricourilor.

La inceput am considerat ca fiecare culoare pe care o port spune ceva despre mine. Culoarea intens albastra transmitea sentimentele mele melancolice dar in acelasi timp si o tarie interioara. Culoarea rosie imi dadea impresia ca pot realiza orice si imi inspira pasiune pentru tot ce realizam in ziua respectiva. Iar, culoarea neagra… ah!…culoarea neagra ma facea sa ma simt cu cateva kilograme in minus decat aveam, dar in acelasi timp spunea despre mine ca sunt o persoana mai retrasa si cu care nu este bine sa intri in conflict.

Tricourile albe erau pentru zilele frumoase in care ma simteam plin de optimism:)  si cu dor de viata, dar nici o culoare nu putea sa imi ofere posibilitatea de a transmite mai mult decat un sentiment si o stare de a fi.

 

In clasa a-XI-a am avut norocul ca pe piata sa apara primele tricouri personalizate dar,
nici atunci nu am putut exprima ce doream deoarece costul unui astfel de tricou nu era unul mic si investitia nu se justifica. Atunci, la o aniversare, am primit primul meu
tricou personalizat si nu era deloc rau realizat. Tricoul era „just for fun” deoarece textul personalizat spunea ” Imi plac pisicile cu gust de pui „.Dar l-am purtat, l-am repurtat si am reusit sa scot nenumarate zambete de la persoanele pe care le-am intalnit. In anii care au urmat am cumparat tricouri personalizate in special pentru sarbatoriti dar, rareori pentru mine. Relativ tricouri ieftine…dar, tricouri funny.

IMG_3620Am avut totusi cinci tricouri personalizate pe care le-am apreciat profund si inca imi face placere sa le port:

  • „Inteligent pe interior” pentru ca la suprafata sunt in permanenta pus pe sotii. Sunt sigur ca multe persoane si-ar dori sa fiu mai serios dar, daca as fi mai serios… as fi plictisitor si garantat momentele petrecute in prezenta mea ar fi mai putin distractive.
  • „SUPER IMAGINATION” pentru ca imaginatia mea este incontestabila si voiam sa transmit acest asCloud content-C2BF7430-1349890054000pect si
    altor persoane. Placerea de a discuta despre lucruri ipotetice si de a vorbi cu o persoana cu o imaginatie bogata este de nedescris. In cadrul plimbarilor alaturi de Florin porneam de la un nimic si ajungeam la unele discutii despre univers si materia din care este creata.
  • „DFRNT” pentru ca sunt diferit fata de alte persoane si nu am nevoie de persoane care se considera importante pentru a ma simti si eu la fel. Stiu cine sunt, stiu cum sunt si ma iubesc intru totul.

65232_10151488015276271_359901541_n

Cloud content-E281BEBD-1361563200000

  • „RODWY” pentru ca ma simteam ca un Rotwiller alergand dupa distractie

 

 

  • „World set on fire” nu pentru ca uram pe toata lumea si doream sa o vad in flacari dar, pentru ca imi doream ca prezenta mea sa dea culoare petrecerii.

 

Saptamana aceasta am reusit sa fac comanda pentru un tricou care ma unge la suflet si spun acest lucru deoarece ma declar un cinefil adevarat. Am decis ca in cazul in care acest aspect nu este evident prin recenziile la filme, prin cei 4 ani de cand am realizat grupul de iubitori de film „Cinefilia” si in cazul in care persoanele apropiate sau mai putin apropiate nu au observat ca sunt destul de prezent in cinematografe si la festivalurile de profil, tricoul care il voi purta destul de des va transmite exact ce doresc.

Asa s-a „nascut” tricoul „LIFE, LOVE and the MOVIES” care deja a avut o inaugurare scurta in cadrul Biroului Notarial la care imi desfasor activitatea. Spun scurta, dar reusita deoarece a fost observat destul de usor multumita contrastului simplu negru-alb si mesajul a fost garantat receptionat.

DYvzUCuEqJ_tricou_albAcum, sa va spun si despre cum am obtinut noul meu tricou!

In trecut cercetasem mai multe firme online care personalizeaza tricouri si mi-am amintit de site-ul Tshirts.ro care are un mod foarte prietenos de a realiza tricou personalizat exact asa cum iti doresti. Tot ce ai de facut este sa intri pe site, in bara meniului sa alegi „tricoul meu” (nu tricoul meu hehee, tricoul tau). Mai departe depinde de cate tricouri vrei sa iti realizezi. Daca doresti doar unul singur vei selecta „Tricou cu poza si textul tau”. La pasul urmator poti selecta culoarea tricoului avand posibilitatea de a alege un tricou alb, negru sau rosu si marimea pe care ti-o doresti (si aici vreau sa dau o veste proasta pentru persoanele care poarta peste marimea xxl, va trebui sa veniti cu tricoul de acasa).
Personalizarea poate fi realizata cu un text pe care ti-l doresti sau poate sa includa o poza gata pregatita de tine. Poza trebuie sa fie in format .jpg. Chiar daca centrul de personalizare s-a adaptat la cerintele pietei si a trecut si la imprimarea digitala prin printare a tricourilor, site-ul inca asteapta modificarea mult dorita. La urma urmei, mediul online a aparut in urma mediului fizic asa ca firma nu poate fi blamata pentru intarzierea modificarilor. Poti selecta din cadrul site-ului ca fundalul imaginii sau al textului sa fie de o anumita culoare sau sa fie transparent. Eu asa am ales.

O personalizare doar pe o parte a tricoului costa doar 34 de lei si merita realizata in special deoarece tricoul este destul de calitativ si realizat din bumbac 100%.

Plata aferenta comenzii poate fi realizata in numerar la sediu (in Bucuresti), plata prin card sau plata ramburs (in toata tara).
Personal am ales sa ridic tricoul de la sediu deoarece imi era imposibil sa fiu acasa in intervalul orar in care ar fi ajuns coletul dar, locatia companiei este destul de centrala si am reusit sa ajung destul de rapid pe strada Leonida la numarul 28. Personalul este amabil si tricoul primit… ahh, tricoul primit… il poti vedea in poza de mai jos si ii poti urmari aventurile pe ?#?whereistheT?

IMAG1315

 

 

Imprimarea este realizata la un nivel destul de inalt dar, datorita pozei pe care am selectat-o, in unele colturi textul apare usor pixelat. Rezistenta la spalare? Inca nu am descoperit! In acest weekend il voi pune la spalat si va voi transmite cat de bine a supravietuit. Tricoul are o eticheta in care este mentionat cum poate fi curatat, dar aceea consider ca a fost valabila doar pana in momentul personalizarii. (Tip pentru magazin: introduceti o nota informativa in plic sau ca o eticheta suplimentara pe tricou cu rezistenta la spalat, cum este recomandat sa fie spalat si alte detalii care ar mai putea fi necesare, o eticheta poate fi la urma urmei si o metoda suplimentara de a realiza publicitate)IMAG1316

Am observat totusi un mic defect care nu tine de personalizare dar, angajatii ar trebui sa fie mai atenti inainte de a se realiza tricoul.

La cusatura umarului este o parte de aproape un centimetru care este descusuta. Sincer sa fiu mi-a fost si putin frica sa trag de ata respectiva sa nu cumva sa desfac cusatura si mai mult dar, in rest tricoul este ireprosabil de frumos si garantat il voi purta saptamanal.

Tu ce tricouri personalizate ai?

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2015! si pentru ca imi plac pisicile cu gust de pui

02e32f72adf458b80bdc47bd71dd7f9bc67401fafb0fbf6cbbcd822eaaf5fafd

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 gânduri despre “Scuza-ma, ce scrie pe tricoul tau?