Este totul de la gene!


Acum un deceniu pe cand eram si eu mic, bunica mea imi spunea ca am gene lungi de fata si ca ar trebui sa nu mai trag de ele. Nu am ascultat-o nici o data! La cativa ani distanta, mi-au fost apreciate din nou genele lungi in momentele in care priveam intens si incet catre diverse persoane.

Acesta este secretul frumusetii la Romani. Genele! Dar, acum nu ma refer la genele de la ochi. Responsabile de frumusetea mult prea cunoscuta a romancelor sunt genele. Genetic vorbind, romancele sunt cele mai norocoase femei.

Avem femei frumoase, naturale si sanatoase. Si asta o datoram atat alimentatiei cat si culturii. Multumita celor 5 ani de acasa, femeile romance stiu cand sa nu exagereze cu machiajul si au invatat ca de multe ori un aspect total natural poate scoate in evidenta o frumusete rara. Lasand rimelul, rujul si fardurile la o parte, femeile din tara noastra au norocul de a detine o combinatie genetica rara.

Originile dacice, grecesti, romane si slave ornate frumos cu influente grecesti, turcesti, unguresti si nemtesti au dus la un rezultat neasteptat. Femeile noastre frumoase, cu parul inchis la culoare si ochii verzi iti taie rasuflarea. Totusi, trebuie sa admitem ca vremurile se schimba. Incalzirea globala isi face din ce in ce mai simtita prezenta si incepe sa imparta femeile in doua categorii: alba ca zapada sau eternele bronzate. Indiferent de categorie un singur aspect este garantat. Ele sunt incinse de caldurile tot mai aprige din tara noastra si noi, barbatii, suntem incinsi dupa ele. Daca noi putem recurge la scaldatul in Marea Neagra sau in Dambovita, mandrele noastre sunt mai putin fericite deoarece au nevoie de o hidratare permanenta si nu doar sezoniera.

Astfel, o mare parte din reprezentantele sexului frumos utilizeaza in mod frecvent produse Farmec si, pentru a-si mentine parul hidratat pe durata verii, apeleaza la sampon hidratant. Da, femeile noastre folosesc produse cosmetice pentru a-si imbunatati aspectul fizic dar, NU, nu le folosesc in permanenta deoarece orice exces poate dauna.

Special pentru a nu elucida mai multe mistere care stau la baza frumusetii femeilor romance voi incheia mentionand ca acest articol a fost redactat pentru competitia Spring Superblog 2016 si voi incheia oferindu-va o serie de poze. Vizionare placuta!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *