Multi oameni frumosi! 1


 

De-a lungul anilor am intalnit o multime de oameni frumosi. Nu am facut vreo diferentiere pe baza nationalitatii lor sau a limbii pe care o vorbesc si nici nu m-a deranjat diversitatea din punct de vedere cultural.

Spun ca sunt oameni frumosi deoarece au ramas asa chiar si dupa prima impresie. Desi se spune ca prima impresie este vitala si trebuie sa ii acordam o importanta maxima, adevarul este de fapt urmatorul: Daca iti doresti sa cunosti o persoana, vei descoperi ca realitatea poate sau nu sa corespunda cu ce iti imaginezi.

Spre fericirea mea, persoanele venite din afara tarii pe care le-am cunoscut s-au dovedit a fi „oameni frumosi”.

Imi voi aminti intotdeauna de cuplul de canadieni din Constanta. Sot si sotie, Gordon si Cathleen, au fost un exemplu demn de urmat. Ei au venit in Romania pentru a oferi consultanta pe proiecte internationale si a se bucura de viata in urma pensionarii. Tin sa mentionez ca stiau sa se distreze, chiar daca varsta lor era in jurul fabulosului 70′ de ani. Erau mereu prezenti la petrecerile organizate in cartier si dornici de plimbari si mici aventuri. Multumita acestui cuplu minunat mi-am dat seama ca obiectul pe care l-as oferi ca amintire pentru timpul petrecut alaturi de noi nu este ceva care sa fie gasit la tot pasul.

Daca as mai avea ocazia sa ii intalnesc, le-as darui un suvenir de neuitat scornit din imaginatia mea fara limite.

Suvenirul oferit ar avea la baza o mini macheta cu Muntii Carpati, in varful carora as plasa o macheta de casa traditionala (vezi pozele de sub text).

casa-dacica_0033

Mi-ar placea ca in varful casei sa fie infipt un steag dacic care trece si printr-un ou incondeiat.

646x404AARTOUBOICIUC0-1

Rezultatul mi-l pot doar imagina din pacate pentru ca inca nu poti gasi un astfel de suvenir pe piata. Acest suvenir este inspirat din arta populara si faptul ca a izvorat din imaginatia mea ii da autenticitate dar, inca pot spera sa gasesc prin colectii Art&Craft!

Suvenirurile spun intotdeauna o poveste care incepe cu un loc sau un obiect care iti aduc amnte de persoane dragi. Nici nu trebuie sa ne mire ca multe persoane au frigiderele pline de magneti. Recunosc, si eu sunt un astfel de maniac! Am magneti pe frigider de la fiecare eveniment de la care am putut obtine asa ceva si magneti din fiecare oras, cetate sau muzeu in care am fost. Pe langa acestea stau mandre pozele noastre de la vizionarile de presa…

De ce? Pentru ca pentru mine, la fel ca si pentru voi, aceste mici obiecte aduc un zambet intr-o zi ploioasa.

Oferim mici cadouri persoanelor frumoase pe care le intalnim special pentru ca dorim sa le amintim ca suntem cu gandul la ei. Indiferent de cat de mare este distanta, cat de des reusim sa ne vedem, sau cat de rar apucam sa discutam telefonic, aceste mici simboluri ale prieteniei spun: te cunosc, te apreciez si sunt cu gandul la tine.

Acest articol a fost redactat pentru Spring Superblog 2016 cu gandul la multi oameni frumosi!

 

 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Multi oameni frumosi!