Ai vrea sa locuiesti aici? 1


Ai vrea sa locuiesti aici?

unnamed

Nu te intreb daca ai dori sa traiesti pe un vapor, pentru ca realitatea este ca multe persoane traiesc pe mare aproape fiecare zi din viata lor. Eu vreau sa te intreb daca ai fi dispus sa traiesti intr-un container…

Ce este un container? Cu siguranta ai auzit acest cuvant si ai cel putin o idee despre ce este.

Containerele au aparut prima data in anii 1700, dar au început să fie importanti în secolul 20.

În 1830, căile ferate au început transferul și transportul containerelor care vor fi încărcate în camioane și nave, dar a fost mică în comparație cu containere de oțel de astăzi. Au fost introduse 1840 circa, cutii de fier și cutii grele de lemn, iar în jurul la inceputul anilor 1900 a văzut utilizarea de cutii închise containere realizate special pentru a muta sau transportul lucrurile între șosea și calea ferată.

În secolul 20, Regatul Unit au început să folosească recipiente similare și în anii 1920, Casa de Compensare a Căilor Ferate (CRC) standardizat CRC container (lemn, non-care pot fi stivuite cinci sau zece picior lung)

Armata Statelor Unite a început să folosească recipiente specializate pentru a accelera de încărcare și descărcare a navelor de transport doar spre sfârșitul WW2. Armata a folosit termenul „transportatorilor” pentru a identifica containerele, de transport maritim bunuri de uz casnic de ofițeri în domeniu. În timpul războiului din Coreea transportatorul a fost evaluat pentru stivuitoare militare sensibile, și dovedind eficienta, a fost aprobat pentru utilizare mai largă. Furt de materiale și daune pentru cutii de lemn, în plus față de timpul de manipulare, de hamali la portul Pusan, s-au dovedit a armatei care au nevoie de containere de otel. În 1952 armata a început să utilizeze CONEX termen, scurt pentru „Container Express”. După Departamentul Apararii al SUA standardizate un 8’x8 „container secțiune transversală în multipli de 10” lungimi pentru uz militar a fost adoptat rapid în scopuri de transport.

Aceste standarde au fost adoptate în Regatul Unit pentru containere și strămutate rapid containerele mai vechi de lemn din anii 1950.

Acum, in secolul tehnologiei si al vitezei, containerele sunt folosite si pentru a realiza o casa din fonduri limitate.

Casa din container?

Te-ar deranja sa traiesti intr-o casa pe malul marii?

Sunt sigur ca nu!

Containerele cu destinatie de locuinta au evoluat foarte mult in ultimii ani si iti ofera posibilitatea de a le amenaja dupa bunul plac si de a le imbina cat mai placut. Iti poti adauga scara interioara intre doua containere si in acelasi timp poti opta si pentru o scara exterioara.

Avantajul unei case realizata din containere vine de la posibilitatea de a-l amenaja interior inainte de a-l monta in pozitia dorita.

Si, in final, cui nu ii place sa fie totul dupa gustul si preferintele sale?

Eu am cautat containere cu preturi de producator si am gasit un loc unde ti-l poti configura tinand cont de dimensiunea canapelei, a biroului si a altor obiecte de mobilier care doresti sa le adaugi.

Sunt atat de multumit de ce am gasit incat iti recomand si un tur virtual.

tur virtual containertur virtual container

 

 

 

 

 

Incearca si tu aici. Abia astept sa imi arati cum iti imaginezi casa ta de vis!

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Ai vrea sa locuiesti aici?