Apa – substanta vitala! Fara apa nu putem face cafea!


Apa este cel mai important lichid de pe aceasta planeta.

Nu am intalnit inca corporatistul care sa nu considere apa vitala. Fara apa, nu putem face cafea.

De la primele ore ale diminetii, ne strangem la bucatarii luam un pahar cu apa, il ducem la birou si ne intoarcem pentru nelipsita cafea care desprinde ochii.

Acest lichid banal obtinut prin fierberea boabelor macinate de cafea are o aroma aparte in functie de zona din care au fost culese boabele, in functie de modul de pastrare si de modul in care sunt tratate termic.

Nu stiu ce ne atrage mai mult dimineata. Caldura sa? Mirosul? Culoarea neagra care iti aminteste de momentele cand aveai ochii inchisi si erai intins in pat? Pufosenia cremei de cappuccino?

Indiferent care este raspunsul adevarat trebuie sa nu uitam: Cafeaua nu ne va hidrata niciodata la fel de bine ca un pahar de apa la fel cum un pahar de apa nu ne va putea trezi dimineata in acelasi mod in care cafeaua reuseste.

Realitatea crunta este ca nu poti cobori de fiecare data pana la magazinul de la colt pentru a cumpara o cafea. Cand cascatul tau a ajuns sa fie o noua limba si colegii tai deja stiu ce au de facut cand le spui „eeehhhhhh hhhaaaaa”, acela este momentul in care trebuie sa apelezi la o echipa adevarata – cafea si apa sau, apa si cafea. Indiferent in care ordine le administrezi, ambele sunt necesare.

Nu imi este dor de drumurile pana la patiserie pentru un pahar de cafea. Am facut comanda si „La Fantana” au raspuns destul de prompt. Acum avem apa la birou pentru noi si pentru clientii nostri. (PS: stiai ca apa intr-un birou pentru clienti este un semn de respect?) Avem cafea la birou! Stii cat de placut este sa nu fii nevoit sa urci si sa cobori treptele un etaj cu mainile pline de pahare de cafea de la magazinul din colt? Eu stiu. Am simtit pe pielea mea diferenta intre o pauza de un minut si jumatate pentru o cafea si o pauza de 10 minute pentru ca esti nevoit sa stai la coada.

Acest articol a fost redactat pentru Spring Superblog 2017 si sunt sigur ca „eeeeeaaaa hhhhh”.

Urmatoarele articole nu vor fi postate pana nu voi bea o cafea!

Share This:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *