NU RATATI Maestrul Betiv 1 si 2 3


Orice pasionat de lupte martiale si de Jackie Chan ar trebui sa nu rateze aceste doua filme din doua motive.
1. Sunt realizate bine si nu sunt efecte de mana a doua
2. E funny …
3. Story-ul este intotdeauna destul de bine realizat
4. Chiar nu ai observat ca am zis doar doua motive?

Personal as plati sa le vad in cinema cu un grup de persoane.

Dati Share si Like daca va place zambetul maestrului. Lasa-ti comment daca chiar v-au placut filmele.

Druncken Master 1 si 2

Mici descrieri:

Druncken Master
Unul dintre primele filme importante din cariera lui Jackie Chan, aceasta productie din 1978 scruteaza cu mult umor relatiile dintre un maestru al artelor martiale mai tot timpul matolit si invatacelul sau rebel.

Won Fei Hung (Jackie Chan) este un tanar pus pe sotii, fiu al maestrului unei scoli de arte martiale. Dupa ce din cauza poznelor lui este ranit fiul unui potentat local, tatal sau cere ajutorul unui unchi sadic pentru a-si învata fiul ce înseamna autodisciplina. Acesta are reputatia ca îsi schilodeste elevii si încearca sa îl învete pe Fei Hung un stil bizar de kung fu. La început, Fei Hung opune rezistenta, dar, dupa ce pierde o lupta cu un asasin local, care fusese angajat sa îi ucida tatal, îsi da seama ca trebuie sa ajunga sa stapaneasca arta speciala a „boxerului betiv”.

Druncken Master 2

Wong Fei-Hong (Jackie Chan) se întoarce în oraşul natal împreună cu tatăl său după o lungă călătorie plină de peripeţii. Fără să vrea, eroul este prins în lupta dintre străinii veniţi să facă comerţ cu obiecte de artă şi artefacte chinezeşti şi apărătorii tradiţiilor vechiului imperiu. Se hotărăşte să îşi ajute compatrioţii în lupta pentru recăpătarea comorilor naţionale. Deşi Wong ştie să lupte, tatăl său nu vrea să audă de aşa ceva. Situaţiile cu umor nu întârzie să apară, căci Wong intră în lupta împotriva contrabandiştilor fără să îşi înştiinţeze tatăl. 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “NU RATATI Maestrul Betiv 1 si 2

  • Morosanu Teodor Marian

   Trebuie să te felicit!
   Ești prima persoană insultată de lipsa de diacritice a unui articol scris de un deceniu, la propriu, că l-am pus în 2012.

   Am tot considerat că această postare merită și o recenzie realizată cum trebuie, dar voi face asta când voi avea ceva timp. Până atunci o voi păstra așa cum este pentru autenticitate. Mulțumesc pentru feedback.