Cea mai importanta inventie a secolului 21 15


Cea mai importanta inventie a secolului 21

Probabil multi dintre voi ati intrat pe acest post in speranta de a gasi ceva extraordinar, dar va voi dezamagi pentru moment.
In aceasta seara, in sederea mea nocturna pe banca eterna de pe strada mea am auzit o persoana pe banca de langa mine adresand urmatoarea intrebare:

CARE ESTE CEA MAI IMPORTANTA INVENTIE A SECOLULUI 21?

In cateva minute am dibuit raspunsul ideal, raspunsul exact, si m-a facut sa zambesc si sa rad cat de usor putea sa fie. Nu vreau sa va stric placerea de a va roade mintea la intrebarea aceasta, asa ca va dau la dispozitie 5 zile in care sa raspunde-ti cum considerati ca este mai bine, daca raspunsul corect nu va fi postat, il voi dezvalui eu.

Deci, repet pentru a fi foarte clar in legatura cu aceasta provocare:

Timp de raspuns: 5 zile de pe data de 29.09.12 

Daca nu va raspunde nimeni corect, raspunsul este deja redactat si asteapta finalul, consider ca 5 zile este arhisuficient pentru ca toti sa isi exprime parerea, asa ca va urez mult noroc.

Aceasta postare poate fi reprodusa cu conditia ca raspunsurile sa fie repostate la mine pe blog pentru a despcoperi daca cineva reuseste sa raspunda corect.
Puteti considera aceasta postare o Leapsa pe un subiect fix cu o singura intrebare sau puteti considera o provocare la fel de pertinenta ca Pictura lui Michelangelo de pe Capela Sixtina, va urez mult noroc, si o aprofundare a gandirii profunde.
Numai bine, al vostru Morosanu Teodor Marian.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 gânduri despre “Cea mai importanta inventie a secolului 21

 • Anonim

  hmmm , NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, STAI , staai, nu e destul de lung…..

  NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,
  si acum in spiritul persoanelor straine, Thank you, try again.

 • Anonim

  Owww, once again saved by the miracle called Lasagna, ar fi fost superb si sublim, si in orice alt moment inafara acestei perioade in care tin aceasta postare ti-as da dreptate, dar… nu, Savoir Faire a spus bine, Lasagna a fost inventata inainte de secolul 21. SRY.

 • Anonim

  Neaah, aveam exact la fel si inainte de 2001, doar ca o faceau mai subtil. Pleca kilu de salam pentru general de la macelarie si trecea pe la toti pana ajungea abia pe la jumate.
  Persoanele nu au devenit mai rele, ci doar metodele de comportament au devenit mai diverse.

 • Anonim

  Chiar daca nu ar fi cea mai importanta inventie, tin sa iti atrag atentia ca nu apartine nici macar secolului 21.

  Inventia ii apartine lui Franz Xaver Kugler, din Munich, si se spune ca dateaza de prin 1922. De atunci, berea Radler a devenit populara in tari precum Germania, Austria, Cehia, Croatia, Ungaria, Slovenia, Italia si a ajuns chiar si pana in America (si cea de Sud si cea de Nord), fiind consumata mai ales vara.

 • Florin Radu

  NOKIA LUMIA 920 – DA BEST! E CEA MAI MARE INVENTIE A SECOLULUI 21 SI DIN INTREAGA ISTORIE! E CHIAR SI PESTE NOKIA 3310, DUPA CARE NU S-A MAI FACUT CEVA ASA DE SMECHER CA ASTA! DECI NOKIA ARE CELE MAI TARI DOUA INVENTII DIN LUME! NOKIA RULES!!!

 • Savoir Faire

  "In aceasta seara, in sederea mea nocturna pe banca eterna de pe strada mea am auzit o persoana pe banca de langa mine adresand urmatoarea intrebare:

  CARE ESTE CEA MAI IMPORTANTA INVENTIE A SECOLULUI 21?

  In cateva minute am dibuit raspunsul ideal, raspunsul exact, si m-a facut sa zambesc si sa rad cat de usor putea sa fie"


  Imi vin in minte doua posibilitati:
  -ori ai stat la taclale cu vecinii si prin deductie ai reusit sa gasesti o inventie revolutionara care intr-adevar sa fie acceptata de toti oamenii
  -ori a-ti gasit o inventie care vi s-a parut doar voua revoluntionara.
  Eu cand ma gandesc la cea mai importanta inventie ma gandesc automat la ceva care sa aiba un impact asupra majoritatii.
  Si impactul asupra majoritatii il ai prin comunicatii, prin internet, prin cinema, prin media sau prin inventii care tin de energie.
  In 2001 a inceput razboiul terorismului si s-au inventat noi arme, noi tipuri de betoane, noi technologii in toate domeniile stintifice.
  Daca nu ma insel, in 2001 iese titanic si harry potter.
  prin 2008 japonezii au facut prima forma de ADN, dar toate aceste lucruri nu au un impact major asupra noastra.
  Singura chestie care imi trece prin cap este windowsul xp, lansat in 2001.
  Cred ca a fost sistemul operativ care a apropiat omenirea de calculator mai mult decat oricare altul.
  Sigur ca nu toata lumea a avut acces la el, dar cred ca xp este cel mai important eveniment in acest inceput de secol.