RSS Pub-CASA Bloggerilor 6


Salutari tuturor,

Imi cer scuze pentru lipsa mea de postari, promit ca o sa ma revansez in curand, am avut o perioada mai…ciudata
Vreau sa sparg totusi gheata (cu un fund de pinguin :)) nu nu nu ) cu o postare despre ultimul blogmeet.Chiar daca nu ar trebui sa il numesc blogmeet ci deschiderea cafenelei RSS, Cafeneaua Bloggerilor.

Si va spun cu mare placere ca nu doar numele este de ea, intradevar este un loc ideal in care bloggerii sa se stranga sa stea la o vorba, o cafea, o vorba, un karaoke sau cel putin multa multa bascalie despre omu de aseara care era deranjat ca i se fac c*****e floricica, cei ce au fost aseara stiu la cine ma refer.

Am avut o seara superba si plina, cu degustari de opinii, cu muzica buna si de calitate, cu persoane de toate felurile, imposibil sa nu gasesti pe cineva cu care sa te intelegi.
Patriarhia si-a dat binecuvantarea, Spanacul sa dat in trecere , am observat cat de ….inca nu mi-am revenit…..cat de mov poate fi un blog.
Toata distractia a fost completata de live-performers lucru care pentru mine este un deliciu(aveau si voce) si de Trupa lala band? sau nu mai stiu cum se numeau cei de la standup. Dar acum cu seriozitate, merita si ei un rand de aplauze ca au scos materialul acela cu atat de putina pregatire si cu un crowd care ii tot oprea din vorbe.
Andrew a fost toata noaptea cu gandul la Momax, cei ce nu stiu a se vedea dictionarul urban, cei ce nu stiau aseara care era treaba acum vor intelege :)) .
Sunt sigur ca am uitat sa spun de cineva, dar voi adauga si alte lucruri la postare pe masura ce ma mai trezesc. 
Pana atunci va urez o zi perfecta tuturori si haidem la o cafea.

PS: Au mai scris despre deschidere si 
Bogdan cu Presa in Blugi 
Andreea cu pe buneCel mai MOV blog care l-am vazut vreodata
Andrew Smith  cu The Blog  
Emil Calinescu cuuu Chestiunea Zileeei, nu… glumeam :)) blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 gânduri despre “RSS Pub-CASA Bloggerilor