Sarbatorim 50 de ani de ROZ! Pantera ROZ.


Astazi, doresc sa va dau o veste superba despre Aniversarea a 50 de ani de la debutul Panterei Roz si Festivalul de Animatie Anim’est 2014.

Începând cu primul weekend din octombrie, Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est deschide, la cea de-a noua ediţie, împreună cu cei de la Calup, porţile unei noi gazde: o frumoasă casă istorică ridicată în anii’40 la numărul 53, pe bulevardul Carol din Bucureşti, devine Re:Animation Hub.

Pe lângă o serie de proiecţii, workshopuri, expoziţii şi instalaţii ce vor completa programele din cinematografele Elvire Popesco şi Studio, aici vor fi organizate toate petrecerile Anim’est, nopţi tematice de muzică şi film cunoscute şi îndrăgite de public, precum şi altele cu un concept fresh în agenda festivalului.

Dress code: pink! 50 de ani de Pantera Roz
Toată lumea îi ştie mersul, zâmbetul, iar, de la primele note din saxofon ale celebrei coloane sonore semnate Henry Mancini, nu există nici un pic de confuzie în legătură cu cine urmează să apară pe ecran: 2014 este anul în care Pantera Roz, împlineşte 50 de ani.
Creată în anii 1960 de Friz Freleng şi David DePatie pentru genericul comediei poliţiste Pantera Roz, cu Peter Sellers în rolul zăpăcitului inspector Clouseau, personajul animat a devenit rapid într-atât de popular, încât creatorii săi au conceput, la scurt timp după, o serie animată separată. Primul film din serie, The Pink Phink, câştiga, în 1964, premiul Oscar pentru cel mai bun scurt metraj de animaţie, iar în anii 1970, Pantera Roz devenise personaj de benzi desenate, cu propria emisiune matinală televizată şi o serie de apariţii speciale în emisiuni TV.

Aniversarea panterei începe la Anim’est sâmbătă, pe 4 octombrie, de la ora 20.00, la Cinema Studio, cu o proiecţie specială 50 Years of Pink! a celor mai reprezentative scurtmetraje din celebra serie animată, un program restaurat şi digitalizat ce va fi proiectat pe DCP. Noaptea continuă, după porţia nostalgică de aventuri haioase ale celebrei feline, cu o petrecere de la ora 22.00, la Re:Animation Hub. Inserţiile tematice de saxofon şi ritmuri de funk & disco vor fi asigurate de cei de la Nicecream.fm, iar outfitul e obligatoriu să conţină şi un item roz.

Persoanele care doresc sa aibe acces la ambele evenimente vor trebui sa scoata din buzunar 15 Lei in timp ce doar accesul la after-party va costa 10 Lei.

In final am doua intrebari:

1.Cine indrazneste sa poarte roz? Sunt curios cu cine ma voi vedea la eveniment.

2.Cine imi imprumuta o camasa roz ? marimea sa fie 54 sau un pic mai mare.

Multumesc anticipat si va urez o zi roz in continuare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *