TEDuci la cinema in aceasta săptămâna? 2


Hello Thunderbrother ,

Astazi vreau s? îti recomand un film care a reusit sa ma surprind? placut .
Ted, ursuletul simpatic cu cea mai murdar? gura care o vei intalni acest an se întoarce pe marile ecrane.
Dar, nu o face intr-un mod cuminte … La 3 ani dupa casatorie Ted are parte de o casnicie cu probleme de comunicare. Banii nu ajung niciodata, facturile se inmultesc mai repede decat iepurii si viciile personale impreuna cu dorinta sotiei de a fi in pas cu moda nu ajuta sub nici o forma.
In incercarea de a salva casnicia Ted decide sa faca un copil dar, aceasta tentativa se dovedeste a fi dificila tinand cont de natura „umana” a lui. Incercarile sale, chiar daca ridicole aduc mai multe probleme decat solutii.
Ted este luat in vizor de guvernare din cauza încerc?rii de a adopta un copil si i se anuleaz? toate drepturile.
Fiind considerat proprietate de catre guvern, cardul bancar, cardurile de fidelitate , abonamente la diverse reviste si chiar si documentele oficiale ale c?s?toriei sunt declarate invalide. Impreuna cu prietenul sau pornesc intr-o lupta cu justitia pentru egalitate si drepturi depline umane dar, lupta nu va fi una usoara deoarece exista persoane care isi doresc ca Ted sa ramana doar o proprietate. 

Ted 2 m-a impresionat prin usurinta cu care reuseste sa isi ating? telul propus, de a oferi aproape doua ore de relaxare prin glume usoare dar, neindicate minorilor. 
Seth MacFarlane reuseste pentru a doua oara sa regizeze, sa scrie scenariu si sa participe la realizarea unui film ca actor.
Putini stiu ca acest film are o dubla tematica ascunsa: prietenia si egalitatea tuturor in fata legii. 
 Filmul ofera o serie impresionanta de cameo-uri printre care merita mentionati Liam Neeson intr-o postura de cumparator ingrijorat, David Hasselhoff, Tom Brady, Jimmy Kimmel si Jay Leno.
Trebuie intradevar sa multumim celor de la RoImage pentru o portie serioasa de ras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “TEDuci la cinema in aceasta săptămâna?