Escape room 3 – Astazi am omorat pe cinevaAstazi am omorat pe cineva…
…FICTIV doar. Si am ajuns in celula camerei Prison Break de la Real Escape Room.
Am fost incuiat intr-o inchisoare de maxima securitate si imi asteptam executia. Cineva mi-a spus recent ca au existat multiple incercari de evadare din aceasta inchisoare, dar foarte multi au esuat si cei mai multi dintre detinuti ori au fost ucisi ori au fost recapturati, in timp ce altii au disparut fara urma, dand speranta celorlalti detinuti ca exista posibilitatea de a evada.
O pasla neagra imi obtureaza privirea la fel ca in momentul in care mi-am pierdut cumpatul. Pot vedea totul in jurul meu dar nu vad nimic, nu pot face nimic. Sunt un simplu pasager in corpul meu si astept sa trec mai departe… sa imi ispasesc pedeapsa.
In general ma consider o persoana calma, calculata si care nu actioneaza pripit dar, in acea noapte am actionat instictiv. Valentin ma enervase peste masura si nu mai puteam suporta insultele si sicana continua.
M-am ridicat fulgerator din scaun si cu pixul din mana mea…
Am vazut astfel de scene in multe filme, dar nu imi pot explica cum am ajuns in aceasta situatie.
Tot ce stiu este ca sunt o bomba, dar nu o bomba cu ceas, ci o bomba cu supapa de evacuare a nervilor.
Pentru prima data supapa a fost blocata si am ajuns in aceasta celula… oare merit pentru o scapare ca viata mea sa se termine aici? La mai putin de treizeci de ani petrecuti pe aceasta lume? NU, nu cred ca merit, nu consider ca trebuie sa scap cu basmaua curata, dar simt ca trebuie sa existe o scapare.
Aceasta inchisoare are o iesire si o voi gasi, 60 de minute sunt suficiente pentru a incerca sa imi dau o sansa de a trai, o sansa de a visa.
Daca vrei sa incerci si tu sa simti fiorul incarcerarii, Prison Break este o metoda mai legala. Nu trebuie sa omori pe cineva, sa furi sau sa dai in cap dar, va trebui sa platesti un cost mai mult ca decent pentru o ora intensa de suspans.
Garantez ca vei iesi multumit… daca vei iesi…

Real Escape Room mai are inca 3 camere dar, de aceasta data “Hot Bloggers” a atentat doar la doua.
Cea de-a doua camera la care ne-am incercat norocul a fost Room 13… o camera de hotel in care am descoperit ca se intampla lucuri foarte ciudate si ne-am decis sa exploram. La urma urmei, nu dai peste fantome si spirite malefice in fiecare loc in care ajungi. Usa este inchisa asa ca nu avem de ales si suntem nevoiti sa rezolvam misterul pentru a supravietui.
Ce m-a impresionat la Room 13?
Decorul interior si puzzle-urile inteligente se completeaza perfect cu atmosfera sonora a spiritelor infuriate.
Aventura in camera incepe intr-un mod perfect realizat despre care nu va voi spune absolut nimic.
Sper ca am reusit sa va starnesc curiozitatea si ca veti descoperi pe cont propriu misterul unui room escape REAL…
Il puteti gasi offline pe strada Ionel Perlea, la numarul 19, iar in online pot fi gasiti pe facebook, twitter si Google+.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *