Sexul, bata-l vina


sleeping-with-other-people-626146lSexul, bata-l vina

Vrajitoarea din Bucuresti ne impartaseste opinia sa despre o comedie care nu trebuie ratata.

Jack si Lainey…doi tineri…saturati de problema virginitatii…decid sa o piarda impreuna intr-un mod prietenesc. Dar ce se intampla cand se reintalnesc dupa ani si ani. Are oare acest mic detaliu vreo influenta in viata lor actuala?

Ohoo…fireste ca are…iar ei…prieteni fiind, > decid ca sfaturile si prietenia sincera pot ajuta mai mult decat o noapte irosita aiurea. Fiecare dintre ei se confrunta cu o multime de fixatii relationale…care din nefericire nu sunt deloc sanatoase.

Totul genereaza intr-o comedie savuroasa despre abstinenta si depasirea unor bariere.

Daca Jack nu este in stare sa mentina o relatie si zboara din floare in floare in speranta unei despartiri, Lainey este cucerita emotional de un barbat luat si nu este in stare sa-i reziste.

SWOP_1

Fiecare dintre ei are nevoie de prietenia celuilalt si o bariera de atractie este impusa de la inceput…numita „capcana de soareci”. Insa pe masura ce isi petrec timpul impreuna realizeaza ca nu pot rezista unul fara celalalt. Cum bariera este impusa, nici unul nu indrazneste sa marturiseasca ceva, insa ce va iesi…veti afla…

Este o comedie simpla…usor perversa pe alocuri…insa este gandita frumos, iar elementele fara perdea se imbina foarte armonios cu o oarecare decenta in limbaj. Personal m-am cam plictisit de filmele in care arunca unul o vulgaritate si crede ca e amuzant sau alea in care personajele sunt atat de false incat ai putea citi „made in China” pe fruntea lor. De aceea „sexul bata-l vina” m-a facut sa zambesc…pentru simplul fapt ca, dincolo de fazele destul de colorate, am gasit sentimente si emotii…din plin.

Actorii principali…Jackson Sudeiks si Alison Brie reusesc cu succes prin jocul lor actoricesc sa transmita trairile personajelor care se lupta cu tentatiile.

Film distribuit de RoImage.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *