Enrique Iglesias folosea parfum cu…


Salut!

 

Iti amintesti cand iti spuneam despre parfumuri cu feromoni? Daca nu, poti citi aici.

Aceste parfumuri au devenit din ce in ce mai vizibile pe piata. Prin urmare, ma simt dator fata de persoanele mai putin trecute prin viata pentru a le informa.  Astazi vreau sa demontez cateva mituri despre parfumurile cu feromoni! Fiind vineri noapte, voi trece direct la subiect.

Mitul nr. 1

Parfumul cu feromoni te va face mai atragator fata de sexul opus.

Toate parfumurile cu feromoni aflate pe piata in acest moment au un miros placut si functioneaza. Cand spunem ca functioneaza de fapt spunem ca observam o accentuare a atractiei persoanelor de sex opus. Adevarul este pe cat se poate de departe.

Majoritatea parfumurilor cu feromoni sunt replici ale unor parfumuri cunoscute si de multe ori nu contin feromoni sau, nu contin feromonii care ajuta cu adevarat. Adevaratii feromoni pornesc tot din interiorul nostru si sunt emanati in momentul in care increderea noastra in propriile forte si calitati este indreptatita. Garantez, nimic nu este mai atragator decat un barbat increzator (nu increzut).

Mitul este cat se poate de ireal deoarece noi, oamenii ne-am pierdut glanda responsabila de receptia feromonilor probabil cam in acelasi moment in care am evoluat si am obtinut vederea color.

Mitul nr. 2

Este un parfum deci, trebuie sa miroasa decent. 

Aceasta afirmatie este la fel de adevarata cat este de falsa. Unele persoane prefera un parfum mai floral in timp ce altele sunt imbiate de catre un miros intens de vanilie. Unii barbati se simt atrasi de mirosul ierbii proaspat tunse in timp ce altii s-ar putea simti atrasi de mirosul usor salin al marii. In final perceptia fiecarei persoane este unicata si chiar daca majoritatea persoanelor poate considera ca un parfum este slab sau are un miros neplacut nu inseamna ca tie nu iti va fi pe plac.

Simtul olfactiv are un rol foarte important in jocul pasiunii. Eu sunt cinefil si am vizionat pana in acest moment un numar care nu mare de filme. Din multitudinea peliculelor vizionate nu iti pot enumera de cate ori o persoana a fost legata la ochi pentru senzatii puternice. Noi, oamenii, suntem o specie extraordinara. Avem posibilitatea ca in lipsa unui simt (cum ar fi vederea), celalalte simturi sa se intensifice. Cand mintea ta nu se mai concentreaza pe ce vede, nasul tau incepe sa simta si pielea ta devine mai sensibila.

Mitul nr. 3

Enrique Iglesias folosea parfum cu feromoni pentru a atrage femeile. 

Chiar crezi ca Enrique Iglesias ar fi avut nevoie de ajutor „chimic” pentru a atrage o femeie? Ai vazut recent o poza cu el?

Chiar nu are nevoie de ajutor pentru ca are incredere in sine. Si natura a avut contributia sa. Usor creol…slabut si cu o voce mai mult decat decenta. Folosirea feromonilor consider ca ramane un mit… si daca nu ar fi unul…

Nu ar fi distribuit secretul succesului sau in parfumul ” Deeply Yours fragrances „?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *