O experienta mai calduroasa


Afara sunt doua grade celsius. Firele mele de par pe pe picioare si-au amintit ca au forta de a sta drepte mai ceva ca garda britanica a reginei. Astazi a fost o zi decenta. A plouat putin. Au existat si unele momente cand m-am lasat pacalit de posibila aparitie a soarelui. Acesta nu mai este cazul. Zilele calduroase de vara au trecut si vremea de stat in casa… a sosit.

Dar, in confortul apartamentului meu ma rascolesc amintirile vacantei de vara pe care am petrecut-o la Constanta. Imi amintesc cu un zambet subtil de zilele in care m-am trezit in primele ore ale diminetii special pentru a profita de timpul petrecut pe litoral.

Eu sunt un om si, prin definitie, sunt o fiinta care isi creaza propriile ritualuri si o serie infinita de obiceiuri.

Fiind trezit de la ora 7:00 paseam silentios catre bucatarie unde imi preparam singurel o cafea calda si aromata.

Sunt in general o persoana comoda si daca am posibilitatea de a realiza un lucru mai rapid si printr-un efort minim garantat voi apela la cea mai usoara alternativa. Asa procedez de multe ori in pregatirea cafelei de dimineata.

Am un plic de cafea atent selectata special pentru ibric. Am pus separat si un plic de cafea pentru cafetiera dar, sunt o persoana destul de somnoroasa si in general prefer cafeaua instant. Asa am facut si la mare. Mi-am imaginat ca as fi avut acces permanent la bucatarie si as fi putut fierbe apa la ora la care ma trezesc. Foarte gresit! Bine ca mama mea m-a salvat. In aceste momente de panica intensa am inteles cat de vitale si indispensabile ne sunt produsele electrocasnice, de la cele complexe pana la cele mai simple. In aceasta vara am inteles ca singura metoda de a-ti realiza o cafea intr-un timp record este cu un fierbator electric.

Fara aceasta bucatica tehnologica as fi devenit usor iritabil dar, poate cel mai important aspect…as fi pierdut rasaritul soarelui.

 

Privitul rasaritului pe litoral este o experienta care nu trebuie ratata. Senzatia nisipului umed care le lipeste de picioarele tale, briza racoroasa dar, cel mai important…privelistea iti ofera mai multe sentimente decat ti-ai putea dori. Nu as fi ajuns pe malul marii fara acest fierbator. Sunt sigur! Nu as fi plecat din casa fara sa beau o cafea calda care sa imi deschida ochii, sa imi inteteasca simturile si sa imi dea drumul la picioare. Dar, am reusit…

Pentru al doilea an la rand, pot spune fericit ca am privit rasaritul stand pe plaja.


Nu vreau sa ma laud, nu vreau sa ma crezi….vreau sa iti arat pozele sa iti dai seama singur ce pierzi si de ce ar trebui sa profiti de timpul oferit de electrocasnice. Un fierbator de apa iti poate oferi 3 minute care pot face diferenta intre un rasarit surprins si unul pierdut. Un robot de bucatarie poate sa iti ofere timpul necesar de a viziona un episod al serialului tv preferat.

Nici nu trebuie sa pierzi timp deplasandu-te pana la magazin. Poti profita de electrocasnice profesionale de la magazinul MarketOnline.ro sau poti alege sa iti pierzi in continuare timpul pretios cautand reduceri prin magazine.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *