STANDARDELE DE FRUMUSETE ALE ULTIMILOR 100 DE ANI


Sunt curios cati dintre voi ati intrat pe acest articol cu asteptarea falsa de a vedea poze cu standardele ultimilor 100 de ani.

Spun asteptare falsa deoarece asteptai un articol care sa contina poze generice si in care sa observi diferente frapante. Cam…cum am observat eu in articolul de pe comunitatea Chic-Elite.

Nu eu vreau sa va spun astazi realitatea cruda si nealterata de mass-media. Vreau sa va arat realitatea prin nici mai mult si nici mai putin de 3 minute de text. Si aici incep; (textul are o durata medie a citirii de 3 minute, cititorii inceti nu vor fi penalizati)

„Astazi intentionam sa vorbesc despre rolul elegantei in mentinerea relatiei amoroase cu jumatatea ta dar, am inteles de mult ca eleganta are un rol minor comparabil cu ce urmeaza sa va povestesc.

Nu neg ca eleganta si rafinamentul combinat cu o doza serioasa de cavalerism poate reaprinde o perioada mai molcoma a relatiei tale. Dar, nu acesta trebuie sa fie punctul cel mai important al saptamanii tale. Nu excela in eleganta pentru a nu ajunge in ridicol.

La urma urmei, tot ce ai nevoie dimineata cand deschizi ochii este sa vezi fata nemachiata si nefardata a iubitei tale.

In acest weekend care a trecut am folosit putin fond de ten pentru a realiza un aspect mai interesant la o intalnire. Am simtit pentru prima data cat de artificial ma simteam. Nu ma simteam mai frumos, nu ma simteam mai tentant. Nu ma simteam mai natural. Si cred ca si doamnele si domnisoarele trebuie sa stie aceasta concluzie personala.

In momentul in care ati dat fondul de ten jos, cand pernita demachianta a preluat tot machiajul zilei precedente…ATUNCI sunteti cu adevarat frumoase.

Chic-Elite ar trebui sa promoveze aspectul natural al femeilor si, in opinia mea, din punct de vedere al aspectului raportat la sanatate…mediocritatea. Nu vreau sa am la masa cu mine o femeie care nu poate aprecia o friptura suculenta dar nici nu vreau sa fie atat de mare incat sa o pot portiona ulterior intr-o astfel de friptura. Mediocritatea din punct de vedere al aspectului si al greutatii este ideala. Dar, cand vorbesti despre persoana iubita, stii deja ce ai ales sa ai langa tine, stii deja care sunt micile ei defecte si o iubesti pentru ele. Si…in momentele in care te enerveaza de iti vine sa iti scoti firele de par din cap tot ce iti doresti este sa intrii in camera tipand sa o apuci de cap si sa ii dai un sarut lung si apasat. Pentru ca asa este ea, o suma a partilor imperfecte asezate in asa fel incat nu simti nevoia sa adaugi sau sa scoti nimic.

Nu sunt femeie si nici nu presupun ca sunt Mel Gibson in filmul „What women want”. Eu sunt doar un Barbat care stie ce isi doreste si la fel ca mine sunt multi altii. Asa ca, in loc sa incercati diverse alternative, de ce nu intrebati si barbatii ce isi doresc de la o femeie adevarata? Chic-Elite ar trebui sa ofere posibilitatea ca femeile interesate sa poata obtine sfaturi atat dintr-o opinie feminina cat si de la o persoana de celalalt sex. Dar nu numai!

Daca presupunem ca simbioza Chic-Elite ?i ELLIS este una fireasc?, menit? s? ofere un r?spuns complet omului modern atunci singura concluzie corecta este ca in urma consultarii clientei (mireasa, domnisoara de onoare, etc.) sa fie consultata si o persoana de sex feminin (nu oricare, de preferat un barbat cu gusturi bune in moda-lucru declarat de alti barbati, nu de o femeie).

Ultimul lucru care il face Vrajitoarea mea(si bine il face) este ca ma intreaba cum arata inainte de a se incalta. De multe ori raspunsul meu este superb, daca adaugi si un zambet! Si asa si consider. Singurele momente cand nu consider ca iubita mea nu arata bine sunt cele in care ii spun si ii si sugerez ce poate modifica in tinuta sa.

O comunitate utila in viata de cuplu poate fi utila doar atata timp cat ia in considerare opiniile ambilor parteneri.”

Aceasta a fost ce am avut de spus. Cele 3 minute s-au terminat la sfarsitul randului anterior dar, sper ca mesajul meu important a fost retinut. Eleganta, se invata, moda este trecatoare dar, adevarata frumusete, cea care o observi si dupa trecerea anilor porneste din privirea ochilor parcurge nivelul de incredere personala pana in strafundul sufletului. Nu ma credeti?

nimbus-image-1446501028660

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2015, sau poate nu!

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *