Room Escape 12 QUEST MISSION BUCURESTI


Dupa o pauza bine meritata m-am intors cu gandurile la escapadele din aceasta vara. Cu un dor imens de aventura si pentru a-mi aminti de caldura cu care am fost primiti la Quest Mission in Constanta ne-am adunat echipa si am parcurs a doua camera in Bucuresti.

Pentru ca nu eram la prima vizita am putut observa micile diferente atat cat si asemanari intre cele doua camere.

Daca mai tineti minte, vara trecuta va povesteam despre experienta noastra in camera parcursa in Constanta, povestea camerei, parca inspirata din Misiune Imposibila, o puteti citi aici.

escape-room

Pentru a pastra formula de succes, echipa „Kung Furry” a fost alcatuita din: doua persoane experimentate (Eu si Andreea, vrajitoarea mea) si doua persoane aflate la primele experiente in ale evadarii (Pi?ky, bloggeri?a mica, energica si noua noastra vecinu?a si Alexandra, sora mea).

Primirea a fost la fel de calduroasa si am apreciat micile detalii (apa la discretie, spatiu de depozitare cu cheite pentru lucrurile personale cat parcurgi camera si in special FORMULARUL, acel epic formular despre care sigur v-a povestit Andreea).

Camera parcursa C.S.I. – Bucuresti:

Povestea camerei:

Echipa C.S.I. se confrunta cu un nou caz: a fost furat celebrul diamant White Diamond iar in timpul anchetei au disparut cateva ‘probe’ din Biroul C.S.I. Bucuresti. Misiunea ta este sa afli cine este hotul, sa recuperezi diamantul si sa-l predai in maxim 1 ora.

Dificultatea camerei: medie 

Camera poate fi parcursa atat de incepatori cat si de persoane avansate in aceasta profesie de Evadator.

Impresii despre camera:

Camera C.S.I. este la fel de reusita atat pentru bucuresteni cat si pentru constanteni. Din momentul in care pasesti in camera intrii in lumea agentilor secreti. Scopul jocului este de a te distra si de a te simti bine lucru care a fost realizat din plin. Chiar daca eu si echipa mea ne-am blocat in cateva indicii pot declara ca am iesit dupa limita de 60 de minute extrem de multumit. Chiar daca nu ne-am indeplinit misiunea de a recupera diamantul si de a gasi agentul secret responsabil pentru disparitia sa camera a reusit sa ne provoace atat imaginatia cat si abilitatile logice si mentale. Au fost momente cand ne-am simti pierduti in indicii dar, in final pot considera ca toata experienta a fost o mare reusita. Game master-ul ne-a indrumat cu indicii foarte utile si nu ne-a derutat prin informatii inutile sau ambigue.

Personal am preferat camera M.I. oferita de Quest Mission dar, aceasta preferinta este total subiectiva.

Nota care i-o ofer-9 (datorita unui mic defect tehnic, lipsa muzicii de fundal)

Obs.: Nota oferita reflecta doar experienta proprie, lipsa muzicii a fost un eveniment nefericit care nu se repeta)

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *