Aspira la mai mult!


 

Sarbatorile sunt un prilej de bucurie pentru toti (care nu trebuie sa faca curatenie in casa).

Incepand din anul in care am zburat din cuibul parintilor mei, am descopeit cata munca se afla in pregatirile pentru Craciun, pentru Revelion sau pentru orice alta sarbatoare si petrecere realizata acasa.

Pentru a-mi usura munca am inceput sa achizitionez toate aparatele necesare si primul pe lista a fost un nou aspirator.

Norocul mi-a suras din nou! In acea perioada erau reduceri de preturi la aparate electro-casnice si am pus mana rapid pe un aspirator mic, frumos si viteaz.

Doamne! Cat de entuziasmati eram in momentul in care am pus pentru prima data aspiratorul cel nou in priza…


Au trecut anii si puterea de aspirare a micutului nostru Samsung m-a lasat rece. Dupa o curatenie de toamna in care a trebuit sa golesc recipientul in care se strange praful…DE 3 ORI… si sa curat filtrele din fata si din spate de tot atatea ori… am ajuns la o concluzie simpla! Aspiratorul noastru nu mai este suficient…si nu o spun doar pentru ca la a treia curatare a filtrelor m-am umplut din cap pana in picioare de praf. Ohh, si ce m-am umplut,.. In acel moment aratam mai teribil decat Cruella De Ville udata de ploaie…

 

Am o metoda simpla de a curata filtrele…le clatesc la dus si le scutur bine bine di tat…abia dupa ce ai scuturat toata apa din ele le poti pune la loc in aspirator.

Chiar daca m-am descurcat cu aspiratorul vechi mi-ar fi mult mai usor cu un aspirator cu capacitate mai mare.

Prima oprire, magazinul MarketOnline.roam sarit direct la sectiunea promotii aspiratoare si, surpriza! Aspiratorul Rohnson AquaTech R144, Putere 1550W, Capacitate 15 L, Filtrare prin apa, Functie de suflare, Negru/Portocaliu redus de la pretul de 705,00 RON la numai 389 RON …tentant…tentant.

De fiecare data cand am cumparat electronice, am incercat sa aleg produsul calitativ chiar daca este la un pret mai mare uneori. In situatia actuala…nu este chiar atat de mare diferenta de pret. Oricum mi-ar fi prins bine un aspirator cu care sa pot sufla praful din locuri in care nu prea pot ajunge. Si, da! Aspiratorul de la Rohnson o poate face! Voi confirma si vizual dupa ce voi intra in posesia sa…pana atunci, curatenie usoara tuturor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *