O mie de cuvinte!


O floare poate spune de multe ori mai mult de o mie de cuvinte!

Prin fragilitatea ei, vei stii intotdeauna cat de nepretuita este. Daca ai grija de ea, va inflori si iti va oferi cele mai frumoase momente ale vietii tale. Nimic nu este mai frumos decat sa stii ca tu esti motivul unui zambet perfect. Imperfect pentru toata lumea dar, perfect pentru tine pentru ca tie iti este adresat.

O floare poate spune o mie de cuvinte! Ea poate spune „Te iubesc”, poate spune”imi este dor de tine” dar poate spune si „te cunosc”, stiu cine esti, stiu cum esti si stiu ce iti face placere in fiecare zi. Nu intotdeauna vreau sa iti spun aceleasi cuvinte oferindu-ti un trandafir dar, atunci cand o fac poti fii sigura ca cel rosu doreste sa iti spuna ca te iubesc la fel de patimas ca in primele zile.

Poate nu am timp intotdeauna sa ma opresc undeva pentru a-ti cumpara o floare dar, atunci cand stiu ca am un motiv suplimentar poti fi sigura cel putin voi comanda la o florarie online si nu te voi anunta ca am facut asta. Te vei trezi garantat cu un buchet plin de flori primaveratice adus in mijlocul zilei direct la tine, oriunde ai fi.

Stii foarte bine ca imi place sa iti ofer flori cadou si nu orice fel de flori, sunt livrari de flori romantice in Bucuresti dar, doar pentru ca ti le aduc tie si doar pentru ca in momentul in care le vad ma duc cu gandul la tine in dar ti le ofer. Nu sunt curier de flori dar, iti aduc flori la domiciliu.

Poate nu iti aduc intotdeauna floarea care ti-o doresti dar, de multe ori, incerc sa iti aduc floarea care sa te faca sa zambesti si de care sunt sigur ca ai nevoie. Am vazut cat de entuziasmata erai cand au aparut ghioceii dar, pentru ca ghiocelul este prima floare a primaverii am dorit sa se lase asteptata. Zambilele au venit mai usor si mult mai des pentru ca imi face o adevarata placere sa umplu camera de mirosul lor imbietor. Si totusi, nici o floare nu lumineaza camera cum o face zambetul tau. 

Nu sunt singura persoana care iti ofera flori in Bucuresti dar, cu siguranta sunt aproape singurul care doreste sa ti le ofere sincer, din dragoste si neconditionat. Stiu ca iti doresti acel buchet de hortensii mov dar, pana in acel moment perfect iti daruiesc, o mie de cuvinte, cu sute de petale si zeci de intelesuri. Te las iubita mea, cu irisi precum cerul senin, cu lalele timide si cu frezii cu un parfum suav sa te mangaie cum ma alinti tu in fiecare dimineata. Si totusi, daca zambetul tau nu este chiar divin, fericirea mea este aproape nicicum e in declin. Pentru ca stiu, cu fiecare floare iti colorez o raza, iti colorez o cale. Si, de pasesti pe ea iti garantez un singur lucru. Nu este mare, nu este tare, sensibila ca un pistil iti dau doar inima mea mare, e doar a ta!

Tine-o gentil!

Articol redactat pentru Spring Superblog 2015!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *