O simpla intrebare!


Astazi am fost surprins de o simpla intrebare!

Mi-am imaginat ce ar fi facut Cenusareasa daca ar fi existat magazinul Carmine Shoes cand si-a pierdut ea pantoful.

Ipotezele au zburat in toate directiile dar, iata cateva!

Varianta 1

Pentru inceput, sa luam in consideratie faptul ca Cenusareasa ar fi avut acces la un calculator Pentium 4 si conexiune la internet. Altfel, cum ar fi aflat de bal? Printul facuse event pe Facebook. Toate fetele din regat au dat join. Ea a fost singura care a schimbat in maybe. Bun! Mergand pe aceasta idee, Cenusareasa a ajuns la bal, a dansat cu printul toata noaptea si la sfarsit si-a pierdut un pantof. Ea nu stia cat costa deoarece pantofii au aparut prin magie multumita Zanei. A intrat pe internet si a cautat prin Google „oferte pantofi dama” si „Magazin online pantofi„. Nu gasea nicaieri un model similar cu pantoful pierdut. Ce trebuie sa intelegem este faptul ca Cenusareasa este la urma urmei o femeie in devenire si ca pierderea unui pantof drag este uneori similara cu decesul unei persoane cunoscute. Ai impartasit atatea momente placute in pantofii respectivi incat te simti legata emotional. Dupa multe cautari a gasit si pantofi stiletto, aratau bine, chiar ii placeau la nebunie. Dar, pentru ca Cenusareasa noastra este…Cenusareasa la urma urmei, nu isi putea permite sa isi cumpere o pereche. Astfel, printesa noastra in devenire isi asteapta printul cu piciorul golas si privind catre rasarit.

Varianta 2

Cenusareasa isi pierde pantoful in noaptea balului. Fiind fara pantofi, frumoasa fata isi cauta o pereche cu care sa ii inlocuiasca.

Fiind ruda cu Regina Rosie din povestea „Alice in tara minunilor”, aceasta imprumuta o pereche de pantofi stiletto Red Queen

Tim-Burtons-Alice-in-Wond-001[1]

In final, nu cumpara nimic, ce nu ati inteles? Este Cenusareasa! Mama ei si surorile sale rasfatate pot cumpara orice si in final cand un obiect se strica i-ar putea fi aruncat Cenusaresei dar, saraca fata, nu si-ar fi permis sa isi cumpere nimic atat de calitativ.

Varianta 3ddbb400f95c531f9e4a5d1f5e14f6661[1]

Cenusareasa este defapt o buna prietena cu Doctor Who, care este adevarata zana cea buna. In momentul in care Cenusareasa descopera ca a pierdut pantoful il suna de urgenta pe Doctor si cei doi pornesc intr-o adevarata aventura pentru a recupera pantoful pierdut. Printul ramane fara pantof si fara printesa.

Voi ce credeti ca ar fi facut Cenusareasa? Eu v-am dat trei variante!

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2016!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *