Zeii Egiptului – un film surprinzător de reușit


De saptamana trecuta cinematografele ne a?teapt? pentru a viziona un film surprinz?tor de reu?it.

Din momentul in care am vazut trailerul filmului mi-am format anumite asteptari. Concluzia mea de moment era ca acest film va fi frumos doar multumita efectelor vizuale. Asa cum se spune: „Sa nu judeci o carte dup? coperta sa! ” pot sustine cu tarie ca vorba este valabila si pentru filme. Sa nu judecam un film dup? trailerul sau.

Surpriza filmului este oferita de povestea bine realizata si de personaje frumos conturate care dau adevarata culoare a filmului.

131729_1[1]

Pentru aceasta vizionare am fost insotit de Macarie Vlad, co-fondator Cinefilia care ne-a oferit urmatoarea opinie:

„Filmul parca este rupt din Legendele Olimpului, insa putem vedea imediat stilul hollowoodian de prezentare a povestii , personajele sunt bine conturate insa sunt multe momente in care nu putem urmarii exact trecutul fiecarui personaj in parte.”

Atentionare : Acest film este periculos deoarece te poate transforma prin contaminare cu virusul numit cinefilie. Persoanele contaminate trebuie sa se trateze pe grupul de ajutor Cinefilia, boala grea si extrem de contagioasa.

Filmul „Zeii Egiptului” este distribuit de RoImage România si transpune pe marile ecrane povestea zeului Horus. În urma unui lung exil, zeul Set se razbuna pe fratele sau Osiris si il omoara. Fiul lui Osiris, indurerat de moartea tatalui sau incearca sa restabileasca ordinea dar, in urma luptei pentru tronul Egiptului, unchiul sau Set ii ia ochii si il exileaza in acelasi desert izolat de lume.

Un simplu om, un muritor indr?zneste s? fure ochii lui Horus si reda speranta zeilor. Concluzia filmului va trebui s? o descoperiti in cinematografe.

Vizionare placuta si va astept cu parerile voastre dup? ce l-ati vazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *