Barbatii adevarati nu se tem de tantari! 1


CONCURS – Barbatii adevarati nu se tem de tantari!

Bzz….Bzz… In miezul noptii auzi bazaitul tantarului.

Tantarii imi amintesc de pescuit. In copilaria mea, cand traiam in orasul Cernavoda, mergeam la pescuit pe bratul Dunarii in apropierea localitatii Seimeni. Dupa ce treceai de cateva podisuri ajungeai la un deal plin de duzi, o vale perfecta pentru gratare si un deal plin de corcoduse dupa care puteai poposi pe o insulita mica. Aceea insula era plina de copaci inalti si pescuitul pe malul ei te ferea de razele soarelui. In acelasi timp, acea insulita avea la baza copacilor o droaie de tufe de capsune. Mmm…Capsune!

Sunt sigur ca fiecare dintre voi stie ce poti intalni intr-un loc racoros, intunecos si plin de tufe…exact…tantari. Nu stiu cum reuseam dar de fiecare data cand ajungeam la pescuit purtam pantaloni scurti si ajungeam acasa plin de muscaturi de tantari.

Acum, ma consider barbat(multe persoane cunoscute m-ar contrazice) dar, ca un adevarat barbat…tantarii nu imi mai scot fire albe de par. Pot dormi seara linistit chiar daca incaperea este plina de acesti „draci” mici care abia asteapta sa iti suga sangele.

In Delta Dunarii, unde localnicii traiesc intr-o armonie desavarsita cu natura, omul de la oras gaseste locul ideal pentru a fugi de aglomeratia, stresul si zgomotul marilor metropole. Exista totusi o mica problema pentru femei – tantarii. (Un fapt interesant, si in acelasi timp ironic, este oferit de faptul ca doar tantaroaicele sug sangele.)

Fosnetul melodic de frunze, unduirea scurta a apei, tremurul abia perceptibil al aerului – acestea sunt reperele principale ale Deltei. Adica, ”vegetatie – pesti – pasari”, toate micile amanunte care imi amintesc de copilarie! Chiar daca nu am avut pana acum norocul de a ajunge in Delta Dunarii, apropierea de bratul acestui gigant de apa mi-a adus in farfurie atat calcani, carasi cat si o bucatica de somn de 30 de kilograme la un moment dat.

Delta poate reprezenta o ocazie atat pentru gurmanzi, deoarece nici o mancare de peste nu se poate compara cu mancarea din delta, cat si pentru pasionatii de fotografie. Avansat sau amator, cu siguranta vei realiza multe cadre care te vor multumi nespus. Nu trebuie ratat apusul!

Delta Dunarii este locul in care – oricat ai fi de priceput, ca bucatar – tot gasesti o modalitate necunoscuta de a prepara pestele. Pestele – pe care-l gasesti la capatul unditei !

Trebuie sa imi arat tot respectul pentru persoanele care merg in Delta. Aceia sunt adevaratii barbati. Nimic nu se compara cu o zi de stat in delta la pescuit.

Acesta este si motivul pentru care va invit sa participati la un concurs special.

Complexul turistic Comorile Deltei, aflat pe bratul Sulina, fix in inima deltei la o aruncatura de bat de un morun…ofera un concurs unicat.

Premiul? 5 zile de relaxare pentru doua persoane-Pachet All-Inclusive(3 mese/zi)

5 zile in care sa te rupi de agitatia orasului, in care sa renunti la telefon si …in final… 5 zile de odihna!

Ce ai de facut pentru a castiga acest sejur de 5 zile in delta?

Doua like-uri, un share si un comentariu, detaliile le gasesti AICI pe Pagina de Facebook a Complexului Turistic Comorile Deltei.

Concursul se va desfasura pana la data de 15 iunie 2016 asa ca mai bine te grabesti.

De ce sa iti doresti sa descoperi „Comorile Deltei”?

Complexul turistic este usor accesibil cu barca sau cu masina de teren dar, tinand cont de faptul ca nu toata lumea si-a carat barca pana in dunare, Complexul Turistic ofera transport de la comuna Nufaru. 35 de locuri de cazare, un restaurant spatios, o terasa perfecta si un loc de gratar special amenajat care isi asteapta gurmanzii.

Daca iei decizia corecta, de dimineata pana in amurg iti urez fir intins.

Vei urmari fazani cu obiectivul camerei foto si vei descoperi ca fazanul nu este doar un joc pe hartie pe care il jucai in copilarie.

Vei merge cu barca, vei parcurge delta duranii pe atv si vei speria orice barza de se apropie de prietena ta frumoasa si slaba.

Vei organiza team-building-uri cu familia sau cu firma. Spun si cu familia pentru ca si familia are nevoie de activitati realizate in comun pentru a fi mai apropiati.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Barbatii adevarati nu se tem de tantari!