Anunt de maxima importanta: Superblog se intoarce! 5


A venit toamna!

Copacii au inceput sa capete frunze aramii, vantul bate neincetat si norii sunt mai prezenti decat orele de somn.

Odata cu aceasta perioada plina de culoare si in acelasi timp de nuante de gri, Superblog, editia de toamna, revine in forta cu noi provocari.

CE ESTE SUPERBLOG?

Superblog este o familie, este o competitie si in acelasi timp este o scoala de antrenament pentru viitorii scriitori.

Inscrierile in editia de toamna SuperBlog 2016 au inceput astazi, 1 septembrie a.c. si cei mai nerabdatori bloggeri participanti s-au si aliniat la start ? Si tot pe 1 Septembrie, competitia implineste 8 ani de la lansare.

Ce castigi daca participi la Superblog?

1- Experienta: Cel mai important castig al competitiei este imbunatatirea exprimarii in scris si o fortare a imaginatiei care iti va fi utila in viitor.

2- Organizarea: Te vei invata sa fii o persoana mai organizata deoarece trebuie sa respecti cerintele probelor si sa inregistrezi articolul redactat si postat inaintea termenului limita… Ora 0:00 …toti fostii participanti au simtit adrenalina momentului in care ceasul iti arata ora 23:59 si nu stii cum sa faci mai repede sa inscrii textul pe platforma.

3- Comunitatea: Comunitatile de bloggeri sunt unicate, sunt atipice si pline de piscotari care te accepta asa cum esti si cu partile bune si cu partile rele, si tanar si batran, si barbat si femeie. Indiferent daca poti discuta doar cu cate o persoana sau te simti cel mai bine intr-un grup de prieteni aici iti vei gasi locul.

Comunitatea Superblog este frumos inchegata si sub aparenta dusmanie si rivalitate se afla un suport si o sustinere pe care nu ti-o mai poate oferi decat familia sau un prieten foarte apropiat.

4- Premiile: Am spus ca exista si premii pentru fiecare proba a competitiei? Exista, de exemplu pentru aceasta editie, o parte din premiile oferite sunt:

2 premii x 100 euro, cash + premiul special: un proiect de casa complet, in valoare de 800 euro, pentru o casa de circa 100 mp (suprafata construita desfasurata)

15 vouchere de cumparaturi pe answear.ro, in valoare totala de 1000 euro

1 premiu cash, in valoare de 100 euro

Premiul 1: Smartphone Samsung Galaxy J5 2016
Premiul 2: Ceas Smartwatch
Premiul 3: Pix stampila Heri SmartPen 3303
Premiile 4-7: ?tampila de buzunar Pocket Plus 20
Premiile 8-10: Stick USB 16 GB

Router TP-Link Archer C8

Ceas Pulsar Cronograf

Tastatura CoolerMaster Devastator II

2 premii cash, in valoare de 500 lei si respectiv 300 lei

Cosmetice Farmec in valoare totala de 800 lei & surprize la Gala

Buchete de flori create in Atelierul de Design Floral Olla, in valoare totala de 2000 lei

?edinte SPA (sauna si jacuzzi) si cine romantice la Restaurant Citroniers + gazduire Gala SuperBlog 2016, after-party & cazare invitati

4 premii, fiecare constand in vouchere de calatorii dus-intors, pentru 2 persoane, pentru zboruri din Bucuresti spre Atena, Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma, Bologna, Palermo, Berlin sau Bruxelles.

Premii in valoare de 600 lei la proba + vouchere de cumparaturi RAO pentru toti finalistii

Premii cash in valoare totala de 1000 lei, vouchere de 50% reducere la servicii de traduceri si produse branduite Swiss Solutions – editie aniversara de 12 ani

Vouchere pentru bunatati cu specific chinezesc Wu Xing, in valoare totala de 450 lei

Dar acestea nu sunt toate premiile pentru ca finalistii care primesc cele mai mari punctaje din competitie au sansa de a castiga

Locul 1 – 3000 lei si trofeul SuperBlog 2016particip300px
Locul 2 – 1500 lei
Locul 3 – 700 lei

Mai ai nevoie de alte motive pentru a participa la aceasta competitie de toamna?

Lasa un comentariu in finalul acestui articol si iti voi mai da eu cateva motive pentru a incepe sa scrii asa cum nu ai mai scris niciodata.

Pana atunci, eu va anunt: PARTICIP LA SUPERBLOG 2016! Si sunt mandru de asta.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Anunt de maxima importanta: Superblog se intoarce!