Masina veche? Si ce daca?


Ai cumparat o masina veche si esti impresionat de dotarile pe care le au prietenii tai la masinile nou noute?

Si ce daca? O masina veche poate fi accesorizata la fel de bine ca una noua.

Stii foarte bine cat de obositor poate fi un drum lung cu masina impreuna cu copiii pe bancheta din spate. Ai o tableta? S-ar putea sa se bata pe ea in spatele tau.

Cea mai buna alternativa ramane instalarea unui monitor de plafon auto de 22″ cu ecran digital. Ecran mare, copii mici, distractie maxima pentru ei si pace intensa pentru sofer. Aceasta este combinatia perfecta pentru un drum lung alaturi de cei mici.

Ai un Matiz mic si cu care te strecori zilnic prin strazile aglomerate ale orasului? Nu este nici o problema, il poti echipa cu un set de boxe jvl si cu un player media atat de modern incat iti va schimba instant impresia despre „micul tau gigant”.

navigatie-auto-multimedia-suport-la-parcare-150x1501Chiar daca ai reusit sa scoti lamaia din parbrizul masinii tale, inca te simti nesigur cand parchezi cu spatele? Chiar si un Logan din 2007 poate fi echipat cu un monitor pe bord si camera video pentru marsalier. Si, in intunericul noptii, cand nu gasesti nicio tipenie de om pe strada, iar tu trebuie sa iesi din parcarea in care ai fost partial blocat, un astfel de sistem poate fi foarte util.

Toate aceste accesorii care pot fi cumparate pentru orice automobil, indiferent de marca sau vechime, ne sunt utile, dar pot fi si o sursa de divertisment.

Imi pot imagina cu usurinta un drum la padure, folosind navigatie auto, impreuna cu iubita mea si cu inca 6 prieteni, cu cateva sticle bune de …orice combinatie de fructe fermentate cu alcool (cidru, visinata, afinata, etc.) si un sistem audio suficient de puternic incat sa facem propriul concert live. Ne trebuie doar un sistem multimedia suficient de puternic conectat la un device cu android impreuna cu unul dintre microfoanele vrajitoarei mele. Si… cand ne vom plictisi de cantat, de dantuit si de dat din cap, putem oricand sa adaugam pentru divertisment si un monitor de plafon auto, asa cum am mai mentionat anterior… MOVIENIGHT scrie pe noi.

Eu deja mi-am facut lista de carkit la Edotec pentru ca livrarea este gratuita si in doua zile produsele vor ajunge la mine. Voi? Ce vreti sa adaugati in masina?

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *