Fa o poza! O sa dureze mai mult! 1


Fa o poza! O sa dureze mai mult!

Memoria este distincta fiecarui individ. Unele persoane au o memorie mai buna si isi amintesc cu usurinta tot ce fac, altii isi amintesc doar ce au facut recent si unele persoane isi amintesc perfect ce s-a petrecut abia dupa o perioada de timp. Memoria, asa cum am mai spus este o componenta ciudata a omului. Si, pentru ca omul nu isi aminteste intotdeauna tot ce s-a petrecut in trecutul sau, a incercat intotdeauna sa consemneze evenimentele din viata sa.

In perioada stramosilor nostrii erau folosite picturile rupestre, Ulterior, a aparut consemnarea in scris, prin herohlife si text scris,

Acum, ajunsi in secolul XXI, a venit momentul ca aparatele foto polaroid, care in anii de dupa comunism ofereau o imagine in doar cateva minute, sa fie aduse tehnologic in prezent.

Asa am descoperit PartySnap. PartySnap nu este o cabina foto. Echipamentul respectiv ofera flexibilitatea unei tablete in realizarea pozei cu imprimarea rapida si permanenta a momentului surprins de camera foto.

Asa mi-a venit ideea unui eveniment aparte. Imi pot imagina intregul echipament amplasat in holul de la intrarea incaperii destinata evenimentului…si nu orice eveniment. Ma gandesc la al cincelea an aniversar „Cinefilia”. Anul in care mascota grupului cinefilia isi va face aparitia. Coco va fi vazut alaturi de fiecare invitat in poze, aparand in cele mai improbabile locuri.

Voi institui o singura regula a evenimentului. Persoanele care vin imbracate in verde nu vor fi primiti la eveniment. Si chiar daca s-ar strecura… nu ar aparea in poze. Eu am facut o data gresala de a purta pantaloni verzi si de fiecare data cand privesc pozele am impresia ca sunt un om fara picioare.

Fiind o intalnire a pasionatilor de filme ar putea fi conceputa si ca o petrecere costumata. Singura recuzita pe care as oferio incat atmosfera creata s? fie surprinsa si sa r?mana in memoria cinefililor va fi o colectie intreaga de arme din filme. Ca un strasnic armurier as aduna sabii laser de Jedi, sabia lui Aragorn din Stapanul Inelelor, arcul lui Legolas, surubelnita sonica a lui Doctor Who, cutitul lui Rambo, biciul femeii pisica, batul si doua ulcioare cu vin pentru comemorarea filmului „Maestrul Betiv”, toiagul lui Gandalf cel sur si multe altele incat nu vor stii ce sa aleaga mai intai.

Oare Frodo va lua din gresala sabia Excalibur in locul sabiei facute de elfi? Oare Dark Vader va pune mana pe inelul inelelor?

Posibilitatile sunt nelimitate. Voi cum v-ati costuma pentru eveniment? Ce arma ati alege?

Acest articol este redactat pentru Superblog 2016!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Fa o poza! O sa dureze mai mult!