Lasa stresul acasa! „Iepucreditul” 2


Lasa stresul acasa.

Toti ne dorim concedii in care sa scapam de stresul de la locul de munca sau a rutinei.

Nu toti avem succesul de a pleca de acasa mai multe ori in decursul unui an dar, cu siguranta toti ne-am gasit in situatia in care ne calculam bugetul pentru vacanta. Nu stiu de cate ori am fost stresat pentru ca „nu vroiam sa ma intind mai mult decat mi-e plapuma”.

Cel mai stresant a fost cand am plecat la mare chiar inainte ca Vrajitoarea mea mica sa primeasca salariul.

Atunci cred ca am observat prima data cat de util este un credit rapid. Acesta mai este cunoscut si ca microcredit si este un imprumut de bani (sume in jur de 1500 lei) pentru o perioada scurta de timp (5 pana la 45 de zile, suficient timp pentru a te intoarce din vacanta sau a primi urmatorul salariu).

De obicei, cand descopar, prin experientele mele personale, o utilitate pentru un serviciu/produs, dau „sfoara in tara” si nu las nici un apropiat fara bucuria de a testa serviciul/produsul.

Practic, fac o promovare gratuita a produsului bazata pe experienta. In situatia vacantelor, posibil sponsorizate de microcredite, ne-ar putea sfatui cel mai bine „Calatoria Perfecta„. Findca o calatorie perfecta inseamna in acelasi timp si o calatorie fara stres, nimic nu ar fi mai util decat un surplus de bani pe care sa il primesti in mana chiar in ziua cand ai nevoie.  Daca as fi specialist in publicitate online, as promova un nume original si care sa prinda la public pentru creditul rapid care deja exista. L-as redenumi „Creditul iepuras” l-as prescurta pentru a fi mai usor indexat si pentru a fi retinut mai simplu ca „Iepucredit” sau „Creditulsaltaretcuurechilungisicoditapufoasa”.

„Calatoria perfecta ar putea sfatui in ce situatii ar putea fi necesar acel…”surplus de bani” in calatorii. iar eu as promova Iepucredit-ul pentru situatiile cand nu primesti salariul la timp, sau pentru situatia cand esti angajat proaspat la o companie si nu ti se ofera avans la salariu.

Atunci cand avem nevoie de o suma de bani…trebuie sa o imprumutam. Fie ca dorim sa ne cumparam un nou telefon, ca iubitul isi doreste un ac de cravata de ziua lui sau ca prietena ta vrea o pereche noua de ghete UGG din australia pentru ca a vazut ea ca este o reducere de la 1500 lei la 750 lei. Daca as fi blogger…ha…dar, sunt…scriu despre credit. Daca as fi broker AVBS Credit as fi platit pentru creditele vandute asa ca motivatia mea pentru a promova creditul ar fi imensa. Radio, televiziune, presa scrisa fizic si online, panourile publicitare si fluturasii publicitari, toate canalele de promovare isi au eficienta lor in functie de produsul promovat. Daca as promova Iepucreditul pentru a-l vinde, l-as promova printr-o reclama haioasa la televizor, in presa online, pe panourile publicitare tinta, personal alese, si prin fluturasii publicitari.

As promova Iepucreditul pentru ca este un credit bancar care ajuta omul de rand, un credit mai putin util pentru persoanele care nu simt ca salariul dureaza uneori mai putin decat dureaza o luna dintr-un an.

Iepucreditul meu ar avea mai multe slogane, probabil cel mai memorabil ar fi „Iepucreditul, imprumutul bancar norocos ca labutele de iepuras”.

Deja imi imaginez cum voi folosi toate mijloacele posibile pentru a-mi promova creditul. Poate voi realiza mai multe reclame la televizor sau poate voi folosi O Pisica Neagra pe care voi pune un mic panou publicitar sau sticker.

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2016 si pentru ca cea mai buna motivatie de a finaliza un articol va fi intotdeauna deadline-ul.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Lasa stresul acasa! „Iepucreditul”