Daca un obiect functioneaza, nu-l schimba!


 

In viata am un principiu simplu: „Daca un obiect functioneaza, nu-l schimba!”

Acest principiu este foarte util in viata de zi cu zi dar, ce faci dac? obiectul in discutie este masina de spalat?

Daca nu ai grija de ea, nu te astepta sa aiba in continuare grija de tine.

Cu masina de spalat avem o relatie ciudat de personala. Avem incredere in ea pentru ca in fiecare saptamana sa avem hainele curate pentru a merge la munca, pentru a participa la evenimente sau, pur si simplu pentru a simti „pe pielea noastra” mirosul de haine abia spalate.

Sigur stii si tu ce placut este acel miros de tricou curat, proaspat alintat putin de balsam de rufe cu miresme imbietoare.

Atat de mult imi place acea mireasma incat in fiecare zi port un alt tricou sau o alta camasa. Nu suport mirosul de transpiratie. Din pacate, masina mea de spalat rufe a cam inceput sa faca nazuri. Nu mai spala atat de bine hainele si asta ma nemultumeste cumplit.

Ma gandesc ca pe la tara, inainte sa apara masinile de spalat, hainele se spalau in valcea la parau prin lovire de bolovani. Ce munca manuala era pe vremea aceea. Daca se supara pe tine „masina de spalat” pur si simplu renuntai la ea si iti luai alta mai tanara.

Pentru ca nu traiesc in acele vremuri si pentru ca tin la principiul meu anterior mentionat am decis sa caut un meserias care se pricepe in reparatii. Am intrat pe Goagal si am cautat reparatii masini de spalat Bucuresti.

Atat de multe rezultate incat nici nu stiam ce sa aleg. In cine sa am incredere pentru ca hainele mele sa fie din nou impecabile?

Am dat cateva telefoane si o persoana apropiata mi-a recomandat Master Service , un service pentru masini de spalat in Bucuresti relativ aproape de mine care face si „vizita la domiciliu”.

Am pus mana pe telefon, am sunat la numarul de telefon pentru programari, 0720 940 260 si acum astept ca sa va spun continuarea…

Ce probleme aveti/ati mai avut cu masina de spalat? Poate o regasesc si eu in raspunsurile voastre.

PS: Am descoperit o promotie activa a firmei…

„Atentie! Programarile online pana in ora 23:00 primesc o reducere de 10% a reparatiei masinii de spalat.”

Curiozitate: Cui i se strica masina de spalat dupa ora 23:00 si face o programare in noaptea respectiva? Eu spun ca ii chemi direct daca sunt la post, daca nu, suni a doua zi ca sa ai reducere.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *