Cu totii la surf 2: Mania valurilor (2017) 2


Cu totii la surf 2: Mania valurilor

Din ce in ce mai mult ravnim la zilele de vara si daca tot nu avem posibilitatea de a pleca in Tenerife sau de a sari in timp cateva luni pentru a pleca pe plaja, putem cel putin sa ne bucuram de valuri, nisip si voie buna la cinematograf. Saptamana aceasta putem urmari al doilea val de pinguini si nu numai.

Animalele pasionate de surf pornesc intr-o noua aventura.

Cody, puiul Joe si Lani se intorc pe marile ecrane pentru a ne demonstra inca o data importanta prieteniei si muncii in echipa.

Dupa ce Cody si Lani isi deschid propria scoala de surf, vor avea o mare surpriza.

Cea mai tare echipa de surferi extremi „The Hang Five” vine pe plaja lor pentru a recruta noi membrii.

Cei trei prieteni, impreuna cu rivalul lor X, ajung sa candideze pentru onoarea de a face parte din grupul „The Hang Five”. Un singur surfer va avea aceasta onoare. Fiecare trebuie sa arate aptitudinile, stilul si determinarea pe valuri in cele mai periculoase circumstante culminand cu SPV.

Ce este SPV si cine se va alatura grupului faimos? Vei afla vizionand filmul. Filmul tocmai a intrat in cinematrografele din toata tara si este distribuit de Ro Image.

IMPRESII

Filmul este placut si relaxant. Il recomand clar copiilor. Nu voi da spoilere dar voi raspunde la o intrebare pe care fiecare dintre noi a avut-o la finalul filmului.
Puiul Joe: „De ce totul are gust de pui?”

Frate… esti pui…daca erai porcul Joe, probabil totul avea gust de porc.
Era un pui care 99% din timp statea in caldura, soare si apa… orice pui cu o asa combinatie face o friptura sau o supa grozava.

Totusi…hai sa nu il mancam pe lunaticul pui Joe.

Ceva mare se apropie de insula …

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Cu totii la surf 2: Mania valurilor (2017)

  • Kage

    Inteleg ca scopul articolului este de a promova filmul si compania care il distribuie, de aceea ai evitat sa prezinti din actiunea filmului. Totusi, daca voi ajunge sa il vad, va fi datorita trailer-ului si nu articolului de fata.
    Este un articol slab (iti lipsesc o multime de semne de virgule din propozitii; punctele de suspensie se pun intotdeauna la sfarsitul unei idei, asa ca, dace vrei sa introduci o pauza in cadrul unei fraze, foloseste cu increde o virgula), nedocumentat (este un film produs de WWE Studios, din categoria asa numitelor ”Mokumentaries”, in care acestia au preluat personajele din filmul initial si le-au introdus pe cele proprii; nu explici legatura dintre cele doua filme) si postat la numar (articolul nu este contruit pe o structura initiala, ci reuneste o insiruire de fraze si idei, propozitiile scurte denota lipsa de interes in livrarea unui produs final de calitate, iar impresiile prezentate nu se potrivesc cu prima parte a articolului, din punct de vedere al cursivitatii si al modului de expunere).
    Iti recomand ca pe viitor sa te documentezi mai bine si sa iti stabilesti o structura a articolului.