Rezident Evil – Ultimul Capitol


Rezident Evil – Ultimul Capitol

Imi priveam monitorul laptopului, paginile de blog si nu puteam sa concep cum de nu am mai scris pana in acest moment niciun articol despre aceasta franciza.

Seria de filme „Rezident Evil” este o franciza pe care o apreciez si regret nespus ca inca nu am avut ocazia sa o adaug in raftul meu cinematografic.

Am urmarit cu sufletul la gura fiecare film ca si cum ar fi fost ultimul. Ba chiar am vizionat unele parti impreuna cu sora mea cea mica (lucru care totusi nu il recomand). Genul filmului – post-apocaliptic, violent, sangeros, plin de actiune si de suspans.

Rezident Evil – povestea seriei

Rezident Evil spune povestea lui Alice. Ai putea sa spui lejer: Who the fuck is Alice?

Alice este o supravietuitoare. O angajata a corporatiei Umbrela care a avut norocul sau ghinionul de a fi cooptata intr-un program mai special.

Intr-un viitor post-apocaliptic, omenirea se zbate sa supravietuiasca unui virus cumplit.

Virusul T, proiectat de corporatia Umbrela, pentru a insanatosi organismul si a ne scapa de diverse boli, are efecte neasteptate si in urma infectarii, mortii nu mai raman morti.

Rezident Evil – Ultimul Capitol

Ultimul capitol al universului creat de Paul W. S. Anderson cu ajutorul actritei Milla Jovovich, elucideaza in final unele aspecte ale povestii. Firul narativ este reluat din ruinele Washington-ului, unde Alice (Milla Jovovich), incearca sa se salveze dintre ruine. Din nou, singura supravietuitoare a macelului, Alice este contactata de inteligenta artificiala (Regina Rosie). Aceasta ii ofera o sansa de razbunare si in acelasi timp o sansa de a salva ultimii oameni vii de pe suprafata planetei. Restul, este cancan si trebuie vazut, nu povestit.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *