M-am strumpfit de tot! 1


Astazi am avut o zi strumpficulara. Strumpf de nu-i adevarat!

ATENTIE: Aceasta nu este o strumpfcenzie de film si trebuie tratata ca atare. Doar adevaratii strumpfi vor intelege:

Vrei sa aflii povestea mea strumpfeasca? (PS: Strumpfii sunt ca niste gnomi mici si albastrii…ca mine. Doar ca arata bine doar cand sunt albastrii. Daca strumpfii ar fi de culoarea noastra naturala ar fi niste creaturi ca niste oameni mici).

Contagioasa strumpfeala. Cred ca si eu as arata bine albastru…nu?

M-am strumpfit din pat foarte rapid, ca in fiecare zi, la ora 7. M-am strumpfulit pe fata si m-am pregatit de o zi strumpfeasca.

Am luat-o pe Strumpfita de mana si am topait pana pe cealalta parte a „satului”. Pe drum ne-am intalnit cu strumpful Nervosul care claxona in disperare, cu Desteptul care se tot baga oriunde vedea cu ochii, chiar daca nu avea loc si cu Frumosul care se tot privea in ecranul telefonului sau mobil.

Strumpfita avea planurile ei. M-as fi inteles foarte bine cu Tristutul daca ne intalneam. Cred ca eram in aceleasi ape.

Dar, ziua era abia la inceput asa ca, pentru a-mi reveni la starea proprie de strumpf optimist, am inceput sa cant un cantecel.

La la…la la la …un cantecel fericit…

Cum am ajuns la restul colegilor mei, mi-am strumpfit o cana de lichid si am baut-o la lumina soarelui, care ne amintea ca a venit primavara.

Am muncit toata ziulica pentru ca strumpful de mine sa aiba cu ce sa isi faca o casa frumoasa si nu m-am lasat intimidat de strumpfita morocanoasa. La pranz am servit o masa strumpfeasca cu salata cu mure si zmeura. Orele treceau si eu strumpfeam dupa Strumpfita mea. Strumpf! Eram sigur ca am uitat ceva. Trebuie sa trimit invitatia strumpfsecolului pentru plimbarea prin gradina strumpftanica. Of, vai mie, ce strumpf uituc am fost. Poate ar trebui sa imi schimb numele din Optimistul in strumpful Uituc.

Strumpfita bolnavicioasa si strumpful saltaret mi-au fost de mare ajutor si, chiar daca strumpful saltaret nu putea sa stea locului, am terminat toata treaba la timp. Saraca strumpfita bolnavicioasa sper sa se recupereze sau altfel o sa o strumpfim cu totii.

Gata treaba! Am plecat acasa! In seara asta vreau sa revad toata seria Strumpfilor jucausi pentru ca in doar patru zile o sa fim strumpfiti de-a binelea de al treilea film cu STRUMPFI. Da, ai inteles bine. Strumpfii se intorc pe marele ecran.

Un film strumpfesc, „Strumpfii: Satul Pierdut”, poate fi vazut doar cu acordul strumpfesc al familiei de strumpfi. Orice strumpfeala neatorizata va fi pedepsita cu o seriozitate de nestrumpfit.

Ai strumpfit dupa un film de aventura, o comedie sau pur si simplu o animatie? Ai nimerit-o la strumpf.

Asa ca, din 31 martie 2017, ia-l pe Blegutul cu tine si mergeti la Strumpf. Daca nu o sa te strumpfeasca toata noaptea sa-mi zici mie strumpfy.

Dar nu-mi asculta vorbele strumpfesti si priveste trailerul. Sunt sigur ca te va convinge mai rapid decat o fac eu, daca tu nu erai deja un fanstrumpf.

 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “M-am strumpfit de tot!