Telecredit – dovada ca mai exista viata dupa salariu 1


Pentru mine, luma Martie a fost intotdeauna o mare gaura in bugetul casei. Am observat aceasta problema si inainte sa ma mut din casa parintilor mei. De ce spun asta?

In familia mea, norocul ne-a batut ca multi aniversati sa fie nascuti in aceasta luna inflorata. Inceputul primaverii, pentru mine, vine odata cu inceputul consumului masiv pe cadouri.

Acum cativa ani, problema lunii martie arata in felul urmator:

Calendar:

1 martie – martisor

6 martie – ziua de nastere a unchiului meu Bogdan

8 martie – ziua mamei sau ziua femeii (eu tot o consider doar ziua mamei, femei, daca nu sunteti inca mame, imi pare rau, dar si mamele merita ziua lor)

15 martie – ziua bunicului meu Patrut (Dumnezeu sa il odihneasca)

16 martie -ziua mea

20 martie – ziua iubitei mele Andreea

25 martie – ziua surorii mele Ana Maria

Ehh, si aici incepe distractia. Dupa atatea aniversari: petreceri, cadouri si weekenduri in care nu ti-ai facut „task-urile” standard de weekend incepe sa se simta gaura in buget. Deja stii ca mai ai doar vreo 200 – 500 de lei in buzunar si trebuie sa iti ajunga o saptamana sau poate mai mult.

Poate daca ai avea un stil de viata extravagant care sa iti consume bugetul, acesta ar fi momentul in care te-ai gandi la un credit pe termen scurt inainte de salariu. Dar, nu, eu sunt o persoana calculata si fac tot posibilul pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie. Totusi, nimic nu ne putea pregati de sfarsitul lunii martie.

Fix la sfarsitul primei saptamani din luna aprilie, in data de 6, este ziua mamei mele.

Bugetul… care buget? Daca salariul a avut vre-un bun simt a mai ramas alaturi de mine. Acesta este momentul in care pana si eu ma gandesc la o alternativa de sursa suplimentara de bani. In special, pentru ca diferenta de timp intre salariu si 6 aprilie este atat de mica, doar 1-9 zile.

Am cautat, si am gasit o solutie. Telecredit este una dintre cele cinci institutii membre ale Patronatului Creditului IFN su premisa „Noi creditam responsabil”. Institutia ofera credite pe termen scurt, de la zece zile pana la o luna intreaga, pentru sume de la 100 de lei pana la 2000 de lei.

Suna simplu?

Nu am cautat camatari, am cautat o metoda transparenta si legala de a avea banii necesari pentru un banal cadou. De ce? Pentru ca este mama mea si pentru ca merita. Si in acelasi timp, pentru ca imi este mai usor si mai simplu sa solicit un astfel de credit decat sa cer salariul in avans.

Ocazie

Nu stiu cat timp va fi valabila aceasta „oferta” dar, Telecredit ofera primul credit cu o dobanda de 0%. Ce inseamna asta?

Cat timp returnezi suma imprumutata in termenul stabilit nu platesti nici un leu in plus. Este la fel ca si cum te-ai imprumuta de la un prieten sau de la o ruda, dar iti pastrezi statura fata de ei.

Ce se intampla daca nu ai posibilitatea de a da banii la timp?

Ai posibilitatea de a anunta acest eveniment nefericit cu 3 zile inainte de data scadenta a imprumutului si Telecredit iti va oferi o refinantare, cu conditia ca tu sa platesti cel putin dobanda pe care ai avea-o de achitat.

Dobanda? Care dobanda?

Pai, nu am spus ca doar primul credit are 0 % dobanda? La urmatoarele credite dobanda perceputa este de 1,5% din suma imprumutata/zi. Deci, daca tu imprumuti 1000 de lei pentru o perioada de 10 zile, dobanda pe care o platesti este 1000 lei*1,5/100 *10 (numarul de zile pentru care imprumuti banii) =15 lei* 10 =150 de lei dobanda.

Mult? Nu cred. Daca te gandesti cat reprezinta acest 150 de lei din suma de 1000 de lei, ti-ai dori sa fi avut cei 1000 de lei din timp dar, acesta se numeste cost de necesitate. Am nevoie de banii acestia acum, asa ca pentru asta va trebui sa dau inapoi mai mult decat am luat.

Vestea buna este ca poti apela la acest credit rapid online si banii vor intra la tine in contul bancar in mai putin de 24 de ore de la aprobarea imprumutului (care in general ar trebui sa dureze jumatate de ora). Imprumut rapid ca acesta nu mai stiu altul.

Eu consider ca mi-am gasit solutia pentru nevoia urgenta de fonduri pentru cadou, voi? Ce alte solutii de credit pana la salariu mai aveti?

Este Telecredit o solutie buna? Eu sunt tentat sa spun DA.

Orice intrebari aveti le voi transmite in continuare si catre ei deci nu ezitati cu intrebarile.

Acest articol a fost redactat pentru Spring Superblog 2017.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Telecredit – dovada ca mai exista viata dupa salariu

  • c-b-c

    Se se pare ca s-au înmulțit aceste tipuri de credite rapide ce acorda bani fara dobanda ca ciupercile dupa ploaie. Parerea me este ca poti profita din plin de aceste oferte, din moment ce nu platesti dobanda be bani. Si se pare ca si pe blogul meu, se cauta in prostie aceste tipuri de creditari. Sincer le recomand! Recomand tot ce inseamna finantare fara dobanda.