Cand te rogi la cer ( Ciel ) sa ajungi in secolul XXII


Astazi ma gandeam la zilele din facultate. In special perioada de practica ma pune pe ganduri.

Imi aduc aminte cum am invatat in primele saptamani ca se face contabilitatea, cu facturi capsate pe foi albe introduse in dosare.

Cati copaci mor pentru aceasta organizare perfecta a costurilor, resurselor si…in final, a banilor?

Oamenii dinaintea mea au gandit bine bazele programului Ciel si l-au imbinat cu posibilitatea de a fi accesat pe Cloud in orice moment. Ei au avut un proiect dificil de realizat. Ei au vazut ce este real si ce poate fi lucrat intr-un calculator si le-au introdus in online.

Eu am o misiune si mai dificila. Eu trebuie sa imi imaginez imposibilul.

Stiam ca exista multe programe de contabilitate, am auzit de multi ani de „Ciel” dar nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi inginer web pentru cel mai ireal program de salarii.

Cum vine asta? Simplu:

Luam orice activitate realizata manual pentruj administrarea afacerii (verificarea, actualizarea si mentinerea stocurilor minime de produse in depozit fara actiuni suplimentare pe langa deciziile initiale, introducerea datelor angajatilor noi in sistem pentru a fi introdusi in contabilitate si a se calcula platile impozitelor si contributiilor sociale etc) si le digitalizam, le contorizam, si le standardizam.

Un program cu adevarat futuristic ar analiza verbal discutiile post interviu legate de stabilirea ofertei, ar trimite-o catre viitorul angajat si de indata ce raspunsul angajatului ar fi inregistrat ar introduce calculele si parametrii necesari in contabilitate.

Ar realiza noi comenzi catre furnizori de indata ce stocul ar inregistra o scadere neplanificata.

Folosind functia de VR(Virtual Reality) am putea discuta cu „contabilul de serviciu” si i-am putea adresa orice intrebare ne-ar preocupa.

„Contabilul de serviciu ti-ar atrage atentia cand apare o oportunitate pe piata pe care activezi sau daca apar riscuri suplimentare in derularea activitatii.

Solutii complete de business? Poti fi sigur ca Ciel Cloud XXII va fi capabil sa iti ofere orice ti-ar putea oferi contabila, secretara si inclusiv tipa draguta de la coltul biroului care iti aduce cafea dimineata.

Ciel Cloud XXII isi va pastra culorile predomniant albastre dar, va trece de barierele filmelor 7 D si iti vor oferi experienta completa a unei intregi firme de consultanta care se ocupa doar de nevoile tale.

Iti poti imagina Ciel Cloud XXII daca te gandesti cel putin cateva momente la filmele cu Iron Man in care lucreaza pe calculatoarele sale dotate cu proiectii interactive.

Marea diferenta va fi ca „Jarvis” (contabilul de serviciu) va fi cine iti doresti tu.

Poate fi mama care te-a sfatuit intotdeauna cel mai intelept, sau poate fi prietenul tau cel mai bun care te cunoaste pana in maduva oaselor. Poate fi iubita ta (pentru ca toti stim ca in spatele uniui barbat de succes se afla o iubita de succes) dar, poate fi si amanta (pentru ca, uneori, in afaceri trebuie sa iti asumi si riscuri). Poate fi soacra, (pentru ca vor fi unele lucruri care nu iti doresti sa le faci in activitatile zilnice) sau poate fi cineva necunoscut (pentru a avea sentimentul de obiectivitate totala).

Indiferent pe cine vei alege sa fie legatura ta cu partea contabila a afacerii, Ciel Cloud XXII va fi alaturi de tine si, chiar daca nu am vazut romani in Star Trek sau Star Wars, sunt sigur ca Ciel Romania va fi acolo pentru a continua ce stie sa faca mai bine.

Sa asculte ideile clientilor si sa se adapteze cat mai bine la nevoile lor.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *