Ce cristale naturale dai la pește?


Te-am prins? Bun, dacă aveam undiță acum eram sigur sută la sută că ești din zodia peștelui.

Știați că fiecărei zodii îi corespund mai multe cristale naturale? Eu nu știam. Nu m-am ghidat nici măcar o dată după proprietâțile benefice ale unui cristal. Dacă mi-a plăcut culoarea, am căutat piatra respectivă pentru a o achiziționa. Cum? Nu știai că bărbații caută cristale naturale? Păi, cine crezi că merge să cumpere brațări doamnelor?

La fel ca tine, eu am umblat de la magazin la magazin și de la tarabă la tarabă în speranța că voi găsi nestemata potrivită pentru mândra mea.

Pentru inelul de logodnă am ales accidental piatra pe care o găsești cel mai dificil: alexandritul. Dacă știam ce pietre se pretează zodiei ei atunci poate nu m-aș mai fi plimbat prin toate magazinele din București, Constanța, Sibiu și Brașov.

Acum știu! Am căutat cristale pentru Zodia Pesti și am aflat ce îți împărtășesc și ție. Dacă și tu ești în zodia Pești, sau mândra ta este în acest semn zodiacal, vei descoperi cu ușurință ce se pretează.

Peștii, adevărați norocoși, care știu cum să se strecoare din orice situație, au cinci cristale care îi influențează pozitiv mai intens decât alte zodii sunt influențate: Lapis lazuli, Jad, Howlit, Malachit și Ametistul.

Lapis lazuli este un cristal natural ce datează din perioada Egiptului antic. Știai că această piatră a fost folosită pentru crearea albastrului de Voroneț? Pentru început, trebuie să știi despre mine că, deși port ochelari de vedere, prima impresie asupra oricărui cristal este cea vizuală. Albastrul superb al acestei pietre mă atrage într-un mod nebănuit și, dacă are și efectele benefice care se zvonesc, am mai mult de câștigat.

Lapis lazuli A+ rulat 25mm

Lapis lazuli este ca un scut împotriva atacurilor psihice, energiilor negative, blestemelor, vrajilor și a gândurilor rele dar, în același timp, cristalul aduce noroc și prosperitate în multiple domenii, Lapis are efecte benefice și în tratarea problemelor de vedere. Albastru este culoarea mea favorită, așa că această piatră mi-a atras imediat atenția.

Jadul nu prea are nevoie de o descriere. El este cunoscut ca fiind cristalul din care sunt majoritar confecționate în China bijuteriile și obiectele de cult. Despre Jad se spune că poate vindeca aproape orice boala. Interesul meu este prioritar în Jadul galben care aduce un surplus de energie. Ținând cont de faptul că dorm destul de puțin și de multe ori mă simt surmenat, orice șansă de energie suplimentară este un beneficiu.

Pandantiv jad galben cu varf 32mm

Howlit-ul (nici nu auzisem de o așa denumire) este cunoscută de pe vremea triburilor de indieni ca Piatra Bizonului Alb. Howlit-ul, care seamănă uneori vizual cu o conopidă, are efecte asupra sănătății oaselor și cartilagiilor. Poate dacă iau una, mă mai lasă si pe mine durerea de picior.

Howlit rulat mic

Malachitul amplifică în egală măsură energiile pozitive și negative. Datorită calmulului și optimismului meu exagerat, deja mă imaginez că după ce voi avea un cristal de Malachit mă voi simți precum Thanos și Piatra Puterii. Nimeni nu îmi poate lua optimismul. Dacă încerci voi pocni din degete și te fac praf.

Bratara pietre rotunde malachit natural 12mm

Ametistul este încă de pe vremea grecilor o piatră considerată utilă în prevenirea intoxicațiilor. Se spune că dacă un răuvoitor face ceva împotriva purtătorului acestei pietre, ametistul își schimbă culoarea și avertizează asupra pericolului pe purtător. Aștept un test special realizat de echipa Mithbusters București pentru a dovedi dacă informația este mit sau realitate. Dacă chiar te protejează, sau doar îți dă încrederea necesară pentru a acționa în unele momente, rămâne să descoperim. Se zice că ametistul aduce stabilitate financiară, succes, prestigiu și recunoaștere. Cine nu și-ar dori toate acestea?

Pandantiv ametist brut 15-18mm

Dacă nu ești un nativ al zodiei Pești, dar ai intrat pe acest articol din curiozitate sau pentru altcineva, poți să vezi aici cristale naturale pentru toate zodiile.

Acest articol a fost redactat pentru Spring SuperBlog 2020.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *