#SuperErouToday și ziua de mâine 1


Pe tărâmul corporatist soarele se ivește pe după munții de sticlă. Vântul bate amețitor de parcă ar smulge și cele mai plinuțe prințese din pantofii de cleștar.

Înarmat cu puternica umbrelă de 27 de inch realizată din metal de la elfii din crâșma lui Moș Crăciun, mă pregătesc să iau cu asalt peșterile în care muncesc gnomii de zor. Cele mai bune umbrele sunt cu adevărat utile în lupta contra cadourilor promoționale nașpa!

Cu ea pot împunge gândurile despre cadourile promoționale banale și pot tăia gâtul celor care le impun fără a se gândi la nevoile celor pentru care sunt destinate.

Ha! Pixuri, agende sau post-it-uri? Sunt utile, sunt bune, dar le-am primit atât de des încât fiecare dintre noi și-a refăcut un stoc personal acasă pentru zilele negre.

Brelocuri? M-am săturat de atâtea brelocuri.

Eu sunt #SuperErouToday, sunt Teo Barbarul și de îndată ce pășesc în tunelul vertical simt cum mă încarc de energie din cei 10000 mAh din tolba mea secretă.

Puțină lume știe că acest spațiu de depozitare, tolba mea secretă care face parte din categoria de artefacte Promoționale – Wow, îl pot folosi și pe post de armă.

La fel ca scutul Căpitanului America, eu îl pot arunca la distanțe impresionante și îmi pot imobiliza inamicii cu puterea sunetului care iese din boxa portabilă. A, da, am uitat, boxa portabilă o pot si scoate de pe tolbă pentru a ataca mai eficient.

Orice tolbă trebuie să aibă suficient spațiu pentru proviziile necesare unei lupte. Umbrela pusă în lateral, boxa în spate și celelalte arme și ustensile în interior.

Te-ai întrebat vreodată ce se află în tolba unui viteaz ca mine?

În tolba mea am pus, înainte de a porni în luptă, un comunicator mai eficient. Atunci când trebuie să comunici pozițiile și deciziile inamicilor trebuie sa comunici detaliat și rapid. Pentru că un telefon nu îți dă posibilitatea de a scrie rapid ca o tastatura, am un astfel de comunicator la purtător de fiecare dată.

Pentru când vreau să creez o mică garnizoană am nevoie de un pix multifuncțional. Pixul mă ajută să însurubez, are o ruletă cu care pot măsura distanța între cărămizi și un boloboc pentru a mă asigura că sunt nivelate cum este necesar.

Așa cum menționam mai devreme, am nevoie de energie în deplasare așa că bateria de 10000 mAh trebuie să aibă un backup. Dacă voinicii mei au nevoie de energia mea? 20000 mAh stau la adăpost în tolbă pentru situații neprevăzute în care ne putem găsi. Un asediu? O alergare de cateva zile după orcii nemiloși? Nici o problemă! Avem energie suficientă.

Pentru a completa ustensilele din tolbă am un obiect pe care l-am dobândit în lupta cu Medusa (creatura care te poate împietri cu o singură privire) și pe care îl prețuiesc nespus. Obiectul este o pereche de ochelari cu care să mă protejez de lumini deranjante în timpul luptei și ascult și o melodie care să îmi dea vibe-ul necesar.

Pentru a urmări dușmanii folosesc o lupă care să îmi arate indicii nevăzute pe drum.

La muncă te hidratezi? Și eu, în luptă mă simt uneori deshidratat. Ți-am zis că iubesc muzica? Cele două vin la pachet.

Ce supererou aș fi dacă nu m-ar preocupa cum și unde dorm când alerg prin jungla aceasta? Am întotdeauna în tolbă un hamac cu plasă pentru protecție de țânțari. Cu siguranță nu îți dorești să fii obosit când pornești în luptă a doua zi și, chiar și pentru mine, acele vietăți mici pot fi destul de enervante.

Pentru că îmi place să mă mențin antrenat am un sac de box portabil. Uneori violența nu este o soluție bună pentru problemele tale, dar cumva trebuie să te descarci de nervi. Nu este o soluție bună să te antrenezi în același timp?

Îmi pun sigiliul personalizat pe comunicările importante care aprobă campanii WOW și închei prin a menționa că în această aventură am pornit alături de Today Advertising care m-a provocat să fac un pas în față și să fiu #SuperErouToday și ziua de mâine va veni plină de speranță și produse inovatoare, obiecte utile, care rezolvă nevoi adevărate și urgente personalizate pentru a deveni cadouri promoționale.

Acest articol a fost redactat pentru Spring SuperBlog 2020.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “#SuperErouToday și ziua de mâine