Cum am tras-o de par pe Ileana Cosanzeana


Buna seara, cititorule

Astazi vreau s? profit de faptul c? ai scapat de stresul de la serviciu pentru a-ti povesti despre un aspect fizic foarte important, parul! Sunt sigur c? în fiecare diminea?? nu pleci din casa fara sa iti aranjezi podoaba capilara si asta in primul rand deoarece tii la imaginea ta.

Stiai ca parul are o durata a vietii de doar 3 pana la 5 ani?

Un studiu realizat recent de catre cei de la Clairol arata care este perceptia oamenilor despre femei, in functie de culoarea parului: blondele sunt considerate amuzante si dispuse sa flirteze, brunetele par destepte si serioase, in timp ce roscatele par puternice. Acest studiu nu cred ca are relevanta asupra adevarului dar, cu siguranta cunosc destule brunete destepte.

Primul aspect pe care l-am observat la prietena mea in primele intalniri a fost parul. Avea un par cu tenta roscata, frumos aranjat, fara fire despicate si cu volum care iti oferea o placere interioara de fiecare data cand il vedeai.

Trebuie sa recunosc ca uneori parul este primul lucru care poate sa impresioneze, deoarece un par ingrijit spune multe despre o persoana. Un par ingrijit spune despre tine ca te ingrijesti de imaginea ta, ca iti place sa arati bine si ca te iubesti asa cum arati. Dar, nu in ultimul rand, transmite incredere.

Imi amintesc foarte clar prima fata care mi-a atras atentia in liceu…avea parul frumos si sanatos de o culoare aurie intensa. Nu stiu daca era vopsit sau nu dar, in opinia mea, consideram ca este cel mai frumos par natural care il vazusem.

Nu esti multumit de parul tau? Pentru fiecare problema exista o solutie…

Ai parul drept si ti-ai fi dorit un par carliontat ca fratele tau? Exista ondulator de par!

Ai parul carliontat si fetele din jurul tau care au parul drept il pot aranja in mai multe feluri decat tine? S-a inventat placa de intins parul…

Ai parul blond si te-ai saturat sa fii considerat cu o lipsa intelectuala? Exista vopsele de par!

Ai o petrecere de revelion si doresti sa arati mai …interesant? Poti urma exemplul meu si sa iti dai cu spray verde de par in barba!

Ai matreata? Exista nenumarate sampoane care sunt realizate special pentru problema ta. Firma Farmec a realizat o gama special pentru a se ocupa de problemele generale ale parului: Gerovital Tratament Expert Antic?dere, Gerovital Tratament Expert Regenerare, Gerovital Tratament Expert Antim?trea?? ?i Sebum Control.

Nu exista problema capilara care nu poate fi rezolvata in secolul 21.

Si eu am o problema minora cu parul de pe cap. O data la cateva luni observ cojite in cap si incep sa le tratez cu ulei de neem impreuna cu sampon dar, acesta nu este un tratament de durata deoarece dupa 3 saptamani sunt nevoit sa iau o pauza.

La fel ca si tine, sunt sigur, doresc ca parul meu sa fie o mandrie romaneasca si pentru asta fac tot posibilul sa il ingrijesc constant si sa il tratez de cate ori este necesar in special cu sampon antimatreata dar, trebuie sa recunosc ca sunt tentat sa incerc si o spuma sebum control.

Voi ce ati recomanda pentru a scapa de aceste cojite enervante?(nu matreata).

 

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2015.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *