NU MAI AM PAR 1


Aceasta doresc sa fie replica mea dupa ce voi lua decizia de a-mi epila parul de pe laba piciorului.

De ce iti vorbesc despre piciorul meu? Pentru ca acolo este singurul loc inconfortabil unde am par si nu consider ca imi ajuta la nimic.

Nu cred ca sunt singura persoana care are parte de mancarimi la parul de pe laba piciorului dupa ce porti o soseta un timp mai indelungat sau din cauza materialului din care este realizata soseta… Sau sunt? Indiferent de realitate am incercat sa gasesc o modalitate de a-l indeparta si am ajuns la concluzia ca il pot epila cu ceara sau prin tratament laser.

Spre fericirea mea, nu discutam despre parul de pe fata in stilul monospranceana si nici despre par pe gat.

Dar, discutam despre parul nedorit. Cele mai inestetice locuri in care poti avea par sunt: pe spate, pe brate, pe partea interioara a pulpelor de la picioare, in ureche, in nas si pe alunita. Cred ca in special cel mai deranjant este sa observi o alunita faciala si sa aibe fire de par lungi de jumatate de centimetru care parca te zgarie pe ochi.

De fiecare data cand observ o astfel de situatie cinefilul din mine striga : „Mooole, mooole….moli moli moli ….i want to cut it out and do some guacamole”

Imi amintesc o zi ciudata in care am intalnit o fata speciala. Spun speciala deoarece am descoperit ca este neasteptat de inteligenta. Fiinte superficiale cum suntem, am avut tendinta de a observa initial aspectul fizic si anume parul … care lipsea. Fata aceasta avea sprancenele lipsa si nimeni nu i-a sugerat un contur minim din creion sau sa realizeze un implant de par. In mod normal nu as fi ras, dar nu reuseam sa imi dau seama cand se incrunta, cand era serioasa sau cand zambea in poze. Nu voi mentiona numele persoanei deoarece comentariul meu ar putea fi considerat rautate la adresa ei.

Dar, sa ne intoarcem la alunita noastra…adica, la parul de pe laba piciorului.

In urma unei meditatii intense, am ajuns la o concluzie: sa il rad, nu este posibil, nu este eficient si garantat este periculos deoarce exista riscul sa reapara cu mult mai dens si cu fire mult mai negre si mai groase, sa fac o operatie laser…costa prea mult si nu merita efortul (la urma urmei parul nu este intr-o zona vizibila in general) sa il ignor si sa raman cu el acolo…nu este o solutie.

In urma unei mici documentari am decoperit ca pentru barbie, degete, urechi si alte zone mici cea mai buna metoda de epilare este prin „threading” o metoda de „pensare” fara penseta, folosind un fir subtire de nailon sau alt material.

Pentru posterior si zona de sub buric este recomandata o metoda mai gentila numita „sugaring” realizata prin aplicarea unei paste sau gel realizat din ingrediente cu baza naturala: zahar, apa si suc de lamaie.

NU INCERCATI ACEASTA COMBINATIE ACASA. Aplicarea unei astfel de solutii trebuie realizata doar de persoane profesioniste care sunt familiare cu metoda de aplicare.

Pentru spate si frunte raman doar doua alternative si, daca scoatem din calcul epilarea cu laser ramanem doar cu epilarea cu ceara.

Deci, ramane o singura alternativa: epilarea cu ceara pentru care am gasit deja o varianta foarte ieftina.

In cautarile mele am gasit cartuse de ceara de unica folosinta la un pret superb de 5 lei pentru un cartus de 100 de grame de ceara cred ca voi intra si eu in randul barbatilor metrosexuali care se epileaza. Dar, nu pe piept. Chiar si mie imi face uneori placere sa ma joc cu firicelele de par carliontate si daca eu sunt multumit de aspectul meu masculin restul nu mai conteaza.

Am citit detaliile legate de aceste cartuse si am descoperit ca exista diverse modele: cu miere, cu azulena, cu…titaniu roz? si multe altele dar, consider ca zona care doresc sa o epilez este sensibila si usor iritabila, asa ca cel mai probabil voi alege cartusul cu Aloe vera.

Cel mai important aspect al acestor cartuse este ca flaconul in care este stocata ceara are aplicator tip rola realizand aplicarea sa o joaca pentru copii.

NU LASATI IN MANA COPIILOR. In caz contrar garantez lipsa sprancenelor!

Voi ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac in legatura cu parul meu?

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2015!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “NU MAI AM PAR