O nunta cu de toate! 1


De fiecare daca cand cumpar o shaworma aleg varianta dulce cu de toate! Asa procedez de mult timp si cred ca la fel se va intampla si in continuare.  Teoria shawormei mele spune ca o singura bucata iti poate oferi toate gusturile esentiale pe care ti le poti imagina.

Aceasta teorie este aplicabila in aprope orice situatie in viata. Iti poti imagina alegerea unui nou loc de munca cu „de toate”: care sa iti ofere un venit stabil, > venitul sa fie destul de maricel incat sa fii multumit si sa poti pune bani deoparte si in acelasi timp colegii sunt de nota 10. Sosul suplimentar din aceasta shaworma de munca este activitatea propriuzisa a job-ului care iti poate stimula intelectul si te poate ajuta sa evoluezi in domeniul ales.

De mult ori am discutat cu jumatatea mea despre unde am dori sa ne unim destinele si de fiecare data am realizat ca finalul ar fi o nunta mare cu de toate.

Am spus o nunta mare deoarece salonul ar trebui sa fie suficient de spatios incat sa aibe loc atat prietenii cat si rudele noastre. Numarul invitatiilor sare usor peste o suta de capete care doresc sa ne insoteasca la acest eveniment fericit. Si nici nu cred ca ne-am dori altfel.

Nu sunt genul de persoana care sa mearga in fiecare an la cate o nunta dar, cu siguranta ca nu ma pot abtine sa dansez si eu putin la un astfel de eveniment. Sunt sigur ca multi dintre invitatii nostri ar fi dispusi sa dea din picioare si sa incinga podeaua in ritmurile muzicii nemuritoare care va iesi din difuzoare. Deci, localul care ar gazdui evenimentul ar trebui sa aibe un ring de dans care sa poata sustine minim 50 de persoane. Cu siguranta vor fi si unele persoane care nu vor avea dispozitia de a dansa.

Sunt o persoana cu o viziune clasica si daca nu as avea o zi mai…”Zurli” cred ca nunta ar fi in stilul filmului „Don Juan de Marco” – incinsa, romantica cu un strop de actiune si plina de sentimente. Dar, asa cum prea bine ma cunosc, chiar daca nu as avea pretentia de a ma bucura de dansul mirilor pe un planton suspendat deasupra unei cantitati considerabile de apa…

Tot as gasi unele metode de a face acel dans cat mai memorabil.

Tot ce trebuie sa fac este sa ma gandesc la filmul „Love Guru” si sa imi imaginez un dans care se transforma intr-un dans indian multumita invitatilor care ni se vor alatura.

 

 

Pana astazi nu stiam ce este organizarea unei “ciorbe de potroace” clasice sau la piscin?, a doua zi dup? nunt?. Acum, dupa ce am aflat ce este „ciorba de potroace” sunt aproape sigur ca daca nu am avea o plecare neasteptata din tara as incerca sa realizez propria mea ciorba. Cine nu ar dori? Piscina, un gratarel, cartofi prajiti si aer curat.

Odihna si relaxare dupa nunta? YES, PLEASE!

Nunta mea este un eveniment pe care cu siguranta il astept cu placere si stiu sigur ca va veni, cand va fi timpul sau, pana atunci pot cauta salon de nunta in care sa planific pana la cel mai mic detaliu. Planning much?


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “O nunta cu de toate!