Un city-break low cost cu nabadai!


Eu sunt bolnav. 🙁 sufar de o boala incurabila: romantism acut si foarte contagios.

Pentru ca nu ma pot abtine sa nu ii ofer mici atentii Vrajitoarei mele mici va imaginati ca pentru evenimentele importante, cum ar fi anivesarea noastra pe care o mai sarbatorim anual in data de 12 februarie, ma mobilizez cu toate fortele disponibile. Cu toate ca nu calatoresc foarte des, imi doresc oricand sa pornesc intr-o aventura, atat in tara cat si in afara.

Anul acesta am avut oportunitatea de a merge prima data cu avionul si pot declara ca mi-a placut. Pentru ca ziua noastra este mult prea aproape de sarbatoarea internationala pagana „Valentine’s day”, am decis ca sa incepem sa sarbatorim din timp si asa cum toata lumea isi programeaza revelionul din luna iulie si eu am inceput sa caut alternative, tinand cont ca preturile cresc semnificativ in preajma Zilei Indragostitilor

Ziua de 19 Octombrie 2016 va fi momentul pentru un weekend plin de nabadai.

Pentru a ne rupe de agitatia orasului in care ne petrecem o mare parte din timp, ne-am decis sa fugim la Berlin.

Pentru aceasta ocazie am apelat la firma Ryanair si am fost placut surprins.

Daca iti imaginezi ca un drum cu avionul poate fi scump, ai mare dreptate. Vanatorii de bilete urmaresc constant preturile cele mai reduse pentru biletele de care au nevoie. Asa m-am decis si eu, doar ca, pentru ca nu am timp sa urmaresc constant o companie, am profitat de sistemul destept oferit de firma mai sus mentionata.

Daca as fi avut o urgenta si nu as fi putut astepta pentru a pleca in frumoasa Germanie, ar fi trebuit sa scot din buzunar, pentru fiecare bilet intre 25 si 124 de euro. Brr, cum ma gandesc la o astfel de situatie mi se face frig si in buzunare… si situatia persista chiar si daca te gandesti sa cumperi din acest moment pentru zboruri in Europa de Ziua Indragostitilor.

Costul pentru o destinatie de weekend prelungit poate varia dar, asa cum puteti observa in poza de mai jos, nu devii cel mai abil cumparator.capture

Pentru ca sistemul de rezervare a biletelor ne ofera toate informatiile necesare, am descoperit ca in data de 19 Octombrie, anul acesta, exista cel mai mic pret pentru calatoria pe care mi-o doresc. Astfel, pentru ca sunt o persoana rabdatoare, voi plati doar 5 euro pentru fiecare persoana. Mai putin decat platesc pentru cartela de vodafone in fiecare luna.

Bagaje de mână gratuite? de ce nu? avem toate conditiile indeplinite.

untitled

Zidul Berlinului, sau ce a mai ramas din el…Insula Muzeelor (probabil singura insula unde nu m-ar deranja sa fiu izolat), cafenelele si diferenta de cultura ma indeamna sa pornesc la drum. Voi unde ati dori sa mergeti pentru un city break low cost?

Articolul a fost redactat pentru Superblog 2016.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *