Parfum cu feromoni?


Ai ascultat vreodata sextetul lui Sixmith din filmul Atlasul Norilor? Te rog sa il asculti in filmuletul de mai jos cat timp citesti articolul. Tot ce urmeaza sa iti spun va avea mai mult sens.

Intotdeauna m-am intrebat care este sensul vietii mele, de ce sunt eu pe acest pamant si cu ce trebuie sa contribui? Dar, > abia in ultimii ani intrebarea mea a capatat un nou contur…  Ce nu stim despre noi? De ce nu putem explica unele evenimente sau unele situatii, mai corect spus?

Pentru ca asa cum o spune si filmul Atrasul Norilor, din momentul in care iesim din pantec nu mai suntem singuri, devenim automat conectati cu lumea si cu persoanele aflate in ea. Poate nu te cunosc, poate nu ma cunosti dar, mai devreme sau mai tarziu ne vom intalni.

Astazi intentionam sa iti spun, din experienta proprie, care sunt ingredientele secrete pentru a cuceri persoana dorita. Dar nu o sa o fac, cel putin…nu direct. Si daca esti atat de interesat in a reusi sa cunosti persoana respectiva vei reusi sa citesti articolul meu pana la ultimul cuvant.

Iti voi povesti pentru inceput care au fost ingredientele necesare pentru a atrage. Atentie, atractia nu este suficienta pentru o legatura puternica dar, este esentiala. Daca nu simti o legatura cu persoana pe care o intalnesti, o atractie inexplicabila pentru a-ti petrece timpul alaturi de el/ea atunci mai ai mult de lucru. Citeste in continuare…sau nu citi, tu stii cel mai bine ce ai de pierdut.

Nimanui nu ii place sa fie singur. Personal, chiar urasc singuratatea. Am unele momente scurte in care imi face placere linistea, pacea si posibilitatea de a fii singur cu gandurile mele dar…ele nu imi dau pace si in final trebuie sa socializez, trebuie sa fiu viu in adevaratul sens al cuvantului.

Daca acest articol iti va fi util am rugamintea sa imi dai o diploma de magician pe care o voi adauga pe perete langa diploma mea acreditata…Untitled Lasand la o parte diploma…vreau sa iti spun adevarata magie cu care o vei cuceri pe aleasa ta- Parfumul.

Eu am multa experienta in a realiza licori si potiuni si iti voi dezvalui ce potiune am de gand sa folosesc pentru a-mi recuceri jumatatea.  In timpul noptii cand luna ajunge fix in bolta cerului, acela este momentul cand incepem sa ne jucam…

Voi lua ceaunul si voi introduce in el putina apa(pentru ca apa este sursa vietii), doua labute de iepuras (toata lumea stie ca doar labutele sunt norocoase)… CAT TIMP CREATI POTIUNEA ESTE OBLIGATORIU SA ZAMBITI!

Cu un zambet nu se face primavara, dar fara zambet nu exista binevoie si fara binevoie nu exista starea de bine si …eh…inapoi la potiune…

Dupa ce am adaugat labutele de iepuras voi pune o pisica, voi amesteca bine si dupa voi introduce in ceaun toate momentele in care m-am purtat ca un copil. Voi adauga cu grija atentia pe care i-o ofer si serile tarzii in care am invelit-o. Voi arunca in ceaun si un prosop de la un salon de masaj pentru toate momentele in care a avut dureri de spate pentru ca la simtul mirosului durerea sa dispara. Acum il lasam sa clocoteasca in tihna o ora…doua ore…cate ore ii sunt necesare pentru a se impregna personalitatea mea rabdatoare dar, nu vom uita de el pe foc si ne vom gandi constant daca mai trebuie lasat la fiert. 

Dupa ce s-a incalzit toata camera cum ma incalzesc eu in zilele reci de te miri de unde, pot spune ca a venit timpul sa adaug doi ochi de caine, o privire de pisica socata si un fes. Pentru ca magia sa isi faca efectul este necesar sa realizati forme speciale in lumina lumanarii deasupra ceaunului. Dar, aveti grija ce forme folositi. NU ADAUGATI RAUTATE!

 

Orice forma de rautate introdusa in ceaun se va intoarce impotriva voastra.

Si nu o spun eu, o spune karma. Recomandarea mea este sa nu uitati sa faceti o umbra de elefant pentru ca persoana care o veti intalni sa va iubeasca si cand nu veti fi in cea mai buna conditie fizica.

Mai departe voi pune zilele in care eram complet aerian si nu ii ofeream destula atentie si impreuna cu ele noptile in care am fost bolnavi, ori eu…ori ea. Voi deschide geamul larg pentru ca potiunea sa se aeriseasca si sa prinda un iz de licoare cu oxigen care sa calmeze pana si cele mai agitate spirite. (PS: poate fi folosita si de Halloween)

Iar, ca ingredient final…un fir alb pentru ca nu voi regreta timpul petrecut alaturi de ea si astfel, vor aparea si alte fire albe iar, trecerea timpului nu va parea greoaie. Ce am realizat in seara aceasta nu este un parfum Katy Perry.

Aceasta este reteta cuceririi:

Pui putin din tine, adaugi o perioada serioasa de timp si sadesti cu grija o dragoste care va dura. Mic sfat: dragostea adevarata nu dispare niciodata dar, daca uiti cat ai luptat pentru a o mentine aprinsa vei uita si cat de pretioasa este.

La fel ca sticluta mea de parfum.

 

Acest articol a fost realizat pentru Superblog 2015.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *