Dude Looks Like a Lady


Astazi m-a apucat dorul de mare. Da! Ai auzit bine. Pe Doru l-a apucat dorul de mare. Si cum sa nu ai un dor de mare, de apa cristalina si de soarele care simti cum iti incalzeste fiecare particica a ta?

In conditiile in care astazi am degerat la o maxima termica de 5 grade, cred ca toata lumea ar putea sa stea intr-un cerc si sa faca dansul…soarelui? Chiar si in aceste perioade de iarna aparitia astrului nostru poate face miracole. Doua grade celsius se simt mai intens decat un calorifer aprins timp de doua minute.

Si tot stand asa cu gandul la frigul de maine si la ninsoarea de luni mi-am dat seama ca eu, noi, barbatii, avem un mare avantaj natural in lupta pentru supravietuire. Noi avem par pe picioare. Poate nu simti atat de intens diferenta, dar oricare barbat iti poate confirma ca este mai putin muscat pe picioare de tantari pentru ca nu reusesc sa treaca de padure.

Aceasta nu este o invitatie pentru femeile care ma cunosc sau care citesc aceste randuri de a renunta la epilat…nu va doresc sa aveti un picior in stilul Mrs. Doubtfire…

Mel Gibson a spus un lucru foarte inteligent in filmul „What women want”:

„Femeile trebuie sa fie nebune ca sa isi epileze si cel de-al doilea picior!”

Dar, inca nu am vazut o femeie cu un singur picior paros si asta spune multe pentru ca primul motiv pentru care femeile se epileaza suntem noi, barbatii, si pentru acest mic detaliu care ne schimba dispozitia si in cele mai dificile momente, va multumim! Va multumesc!

Parul de pe corp are un rol foarte important. De exemplu, stiai ca datorita parului de pe corp simti o racoare placuta atunci cand iti este cald si transpiri putin? Apa care iese din piele este sustinuta de firele de par si in acel moment este racita de catre aer oferind o racorire placuta.

Parul are o importanta aparte in functie de locul in care se afla pe corpul uman. Parul de pe cap ne protejeaza de razele solare. Parul de la gene si sprancene ne protejeaza ochii de obiecte straine. Parul din nas ne protejeaza impotriva prafului. Toate firele de par de pe corpul nostru sunt conectate la creier si ajuta la simtul tactil. Va puteti imagina efortul depus de doamnele noastre din dorinta de a fi mai atragatoare? Iar noi, barbatii, cu cat suntem mai parosi, cu cat suntem mai masculini si mai atragatori. Va mai amintiti de Robim Williams in filmul Club Paradise, 1986?

 

Ah, ce picioare frumoase si epilate avea Twiggy in acea perioada.

1986? Deja ma simt batran…

Stai, eu m-am nascut in 89′, gata, vezi ce rapid am intinerit? Cand esti un adevarat cinefil realizezi ca filmele nu mai au varsta si poti fi placut surprins la fel de mult de un film produs acum aproape 40 de ani la fel de usor ca la un film 3D produs in secolul nostru.

Oare in acea perioada auzea zvonuri despre evolutiile in domeniul ingrijirii personale? Twiggy stia despre procedeul de epilare definitiva sau era fortata de tehnologia timpului sa foloseasca lama de ras?

Doamnelor, nu puteti spune ca nu va mentin informate. V-am spus despre epilatul cu ceara, v-am adus vesti noi despre epilare IPL.

Nu aveti scuze! Nici barbatii nu trebuie sa fie mai parosi decat in poza alaturata si nici femeile ca in filmul Mrs. Doubtfire. Vreti sa recream filmul Planeta Maimutelor? Daca da, care parte? ca sunt si 3 filme vechi si exista si remake.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *