Room Escape 14 ESCAPE CHALLENGE 1


Gasca nebuna se intoarce! Trilogia Hangover continua in Bucuresti, pentru ca nu putea exista un final fara ca Emil Calinescu sa nu isi gaseasca jumatatea! Dupa ce s-au cunoscut pe Internet si au socializat online timp de sase luni, Emil si Emilia s-au decis ca e momentul sa se cunoasca si sa isi uneasca destinele. Si pentru ca oricine merita o petrecere a burlacilor, intalnirea cu Emilia si familia ei este precedata, cum altfel, de o noapte de pomina in capitala Romaniei. Care bineinteles ca se lasa cu urmari…

12345466_910620648974307_1872121798473153521_n

Treziti din mahmureala cu doar o ora inainte de marea intalnire, eu, Emil, Andreea, Pi?ky, Raluca si cu Paul am incearcat sa ne dezmeticim cat mai repede pentru a-l aduce pe Emil in stare perfecta de functionare. Marea problema? Am pierdut inelul de logodna, fara de care nu avem cum sa ne prezintam in fata viitoarei mirese. Si cum nu ne amintim nimic din ce ni s-a intamplat, trebuie sa descoperim cat mai repede indicii care sa ne scoata din incurcatura…

Asa a inceput povestea noastra la ESCAPE CHALLENGE, pe Strada Armeneasca nr. 33. Marea noastra problema …trebuia sa iesim din camera in 60 de minute. Fiind bloggeri si cu pi?cotul in dotare ne-am propus sa iesim din camera intr-un timp record sau, mai corect spus, in mai putin de 43 de minute.

Din momentul in care am realizat in ce incurcatura suntem am inteles ca nu este de joaca si ca Emilia nu ne va ierta daca nu vom reusi sa iesim in cele 60 de minute. Panica ne-a cuprins cand dupa ce am cautat in toate obiectele din camera am observat ca nu va fi o misiune usoara. Indiciile disponibile nu au fost cele mai dificile si majoritatea dintre noi avand experienta in parcurgerea camerelor de tip Escape Room am scotocit mai ceva ca o brigada de politisti in cautarea obiectelor ascunse.

Nu este usor sa iesi dintr-o astfel de camera dar este garantat dificil cand esti mahmur. In graba noastra ne-am lovit unii de altii am scotocit in acelasi loc fiecare pe rand dar, cu toate ca eram dupa o noapte pe care ne-o vom aminti candva am reusit sa iesim.

Timpul realizat de noi (echipa „Drunken Bloggers”) a fost de 44 de minute si 21 de secunde.

Atat de aproape si totusi…atat de departe. Un minut ne despartea de un record.

Dar, am reusit! Emil a ajuns la timp la biserica si Emilia nu a aflat prin ce peripetii am trecut noi pentru a le indeplini aceasta dorinta comuna de a-si uni destinele.

Pentru a avea parte de o experienta similara cu a noastra trebuie sa iti spun ca aceasta aventura o sa te coste.

Cat costa?

2-3 persoane – 50 lei/persoana
4-6 persoane – 40 lei/persoana

Pentru grupuri mai mari, trebuie sa contactezi regizorul nostru: Escape Challenge.

Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 10%, aplicabila intregii echipe.
Copiii sub 15 ani pot participa gratuit, cu conditia sa fie insotiti de cel putin un adult.

 

Pozele cu Emil si Emilia le veti mai astepta putin, Emilia este mai timida!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Room Escape 14 ESCAPE CHALLENGE