Ora 00:00!


Scena: Sufrageria

La finalul zile ma zbat sa termin un articol pentru blogul meu. Ora 00:00 ma bantuie. Simt uneori ca sunt unul dintre acei putini sceptici care au considerat ca la schimbarea mileniului, cand ceasul va atinge ora 00:00 ceva rau se va intampla.

Astazi, daca nu voi posta articolul inainte de ora programata voi fi penalizat, deci ceva rau se va intampla…

Nu cred ca sunt singurul care are aceste probleme dar, aceasta este problema mea.

In cele mai importante momente, cand suprasolicit laptopul, incepe sa se incalzeasca mai bine decat caloriferele cu apa de la Radet.

Uneori cred ca daca as ramane blocat pe un munte, acest laptop ar putea sa imi tina de cald si sa imi salveze viata. Pe moment totusi nu se intampla asa ceva deoarece in cel mai neplacut moment calculatorul decide ca s-a incins prea mult. Si il cred! Privesc cu ingrijorare venirea zilelor de vara. Deoarece in momentul in care el decide ca este prea fierbinte se duce la culcare. Doamne! De as avea si eu astfel de lejeritate in viata de zi cu zi. Astazi este prea cald afara, voi sta acasa si voi tine ventilatorul pornit catre mine.

Imi amintesc perfect seara de 23 iulie in care a cedat sursa de la calculator. A fost un calvar! Iti poti imagina ca la ora 23:00 sa ramai fara calculator si sa fii nevoit sa iti iei tableta si sa fugi pana la cel mai apropiat McDonalds cu program non-stop pentru a fura putin internet si a trimite proiectul la timp.

Si eu ma numar printre cei norocosi! Imi si imaginez un student care sta cu chirie intr-o garsoniera prin Bucuresti, fara a avea colegi de clasa in apropierea sa…

In acel moment, daca calculatorul a cedat, nu te mai ajuta nici macar un magazin online. Si daca a cedat spatiul de stocare esti intradevar pierdut.

Cu siguranta ca vei reusi sa iti rezolvi problemele la timp daca esti in mijlocul zilei… cauti rapid Oferte SSD (SSD?Normal, de fiecare data cand cedeaza ceva la calculator trebuie inlocuit cu o piesa mai buna), daca dispui de bani suficienti incepi sa te uiti si la firma si vei cauta Oferte SSD KingstonIndiferent de problema pe care o ai in acel moment se poate rezolva.

Dar, daca se apropie ora 00:00 …

Inca o data, de ce am spus SSD?

Pentru ca are viteza de acces ?i transfer a fi?ierelor mai mare decat un HDD standard si Protectie Anti-femei! (Rezisten?a la ?ocuri).

Acest articol a fost redactat pentru Spring Superblog 2016!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *