De la ALB la NEGRU! 1


170px-esmoquinsombraTotul a pornit de la culoarea neagra, patata cu putina lumina.

Din capatul drumului am vazut un guler negru. M-am impiedicat de o funda alba stransa la gat si am observat ca a patruns tot pieptul. M-am decis sa acopar acea zona incolora cu un sacou negru. Bine am facut…

Pantalonii mei negrii mi-au multumit ca le-am oferit o continuitate intunecata pornind de la umeri in jos.

Clasicul sobru…il voi purta intr-o ocazie speciala, insa, pana atunci, prefer un chic reinventat.

Prefer sa inlocuiesc intunericul cu un pic de culoare. Un bleomarin inchis ofera un aspect placut si in acelasi timp te scoate in evidenta.

Nu am putut niciodata sa ma conformez regulilor stricte impuse de stilul vechi provenit de la americani si britanici… De ce? Pentru ca sunt ROMAN! Sunt romanas in Romania si papionul meu trebuie sa aiba culoare.

By Glenlarson at English Wikipedia - Transferred from en.wikipedia to Commons., Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2269432

Cel mai probabil as fi purtat un kilt daca as fi fost scotian.

Noi, romanii…adaugam culoare vietii chiar si in cele mai triste momente.

Pentru numele lui Dumnezeu! Avem un cimitir vesel….vesel? „vesel” prin culoare. „Vesel” prin sentimentele pe care ti le inspira.

Personal, cand ma imbrac pentru un eveniment, o nunta, un botez sau o aniversare, fac tot posibilul ca mixul de culori sa ma reprezinte si sa fie complementare. Nu cred ca isi doreste nimeni sa arate ca un papagal…

Dar, adevarata problema apare cand esti imbracat la costum si afara sunt cincisprezece grade. Momentul acela perfect in care pantalonii tai de stofa sunt realizati dintr-un material prea suptire si nu ai o pereche mai groasa de aceeasi culoare…pentru acest moment s-au inventat izmenele.

Iti este in continuare frig pentru ca ai avut nevoie de un costum de vara?

Nici aceasta nu este o problema, undeva acum mai mult de un secol s-au inventat vestele pe care le poti purta pe sub sacou. Stii ca in acele veste erau purtate ceasurile cu lant?

Am un astfel de ceas si asteptam cu nerabdare momentul perfect de a-l folosi. Acest moment a venit in final…vesta am…ceas am…afara este frig…foooaaarte frig.

O alta metoda de a te proteja de frigul de afara la evenimente este un palton.  Paltonul este suficient de lung incat sa te protejeze si in zona picioarelor dar iti ofera libertatea de a te misca si cand ai ajuns la eveniment il poti da cu usurinta jos si te poti distra dupa bunul tau plac.

Prin toate petele mele de culoare am inteles de ce evit culoarea alba. Camasile albe sunt greu de intretinut si de pastrat albe si gulerul este prima zona care afla acest adevar crunt.

Va recomand sa gasiti culori paselate care sa va avantajeze culoarea pielii, a ochilor sau a parului. Chiar daca potrivirea cu aspectul fizic conteaza, nu uitati ca o camasa eleganta poate avea orice culoare atat timp cat va reprezinta si cat va ofera starea de spirit necesara pentru a fi voi insiva.

Chiar daca noi, barbatii nu ne schimbam preferintele hainelor pe care le cumparam in mai putin de o luna ar fi bine cel putin pentru iubitele noastre sa avem posibilitatea de a returna rochia de ocazie in termen de treizeci de zile.

Cu aceste ganduri scurte imi iau pantofii de dans si plec la nunta…

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2016 si cu gandul la proaspetii insuratei.

Casa de piatra!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “De la ALB la NEGRU!

  • Kalyn

    non je pense qu’ils assument bien ce hit, quand ils l’ont joué au Hellfest c’était la grosse fiesta dans le public. Ils en ont même fait une belle version acoustique sur le live "Allmost Ungutpged&quol;.