Reinventand Gerovital H3 Derma+ 1


Buna seara, pentru cei care nu ma cunosc, permiteti-mi sa ma prezint.

Ma numesc Morosanu Teodor Marian, sunt Economist licentiat la Academia de Studii Economice Bucuresti si masterand in Administrarea afacerilor comerciale.

Nu sunt un adevarat doctor in frumusete dar, stiu cum ar trebui reinventata gama Gerovital H3 Derma+.

gerovital-derma31

Aceste produse nu au fost gandite niciodata pentru barbati si acesta este un mare pacat pentru distributie, vanzari si in acelasi timp pentru rezultate mai rapide ale produselor oferite.

Pentru inceput, trebuie considerat faptul ca si barbatii au ten uscat, doar ca nu ne plangem despre el. Noi, barbatii…mergem si aruncam doi pumni de apa pe fata si asa rezolvam problema.  Un produs gerovital util ar fi in forma de spray aplicabil prin pulverizare in aer, solutia sa se aseze uniform pe fata pentru a ne hidrata. Cati barbati folosesc creme? Eu am o crema, si trebuie sa recunosc dupa prima saptamana aceasta a ramas acasa.

Intreb cititoarele mele: ati prefera un astfel de pulverizator in locul unei creme?

Si noi, barbatii, avem piele iritabila sau sensibila. Din pacate acea piele este faciala si se irita din cauza barbieritului sau in zone care nu sunt vizibile si nu reprezinta un interes intens.

Barbatii iritati de afirmatiile mele sunt rugati sa se afirme.

Incepand din adolescenta m-am luptat cu un ten gras si acneic. M-am luptat? Impropriu spus… probabil daca aveam certitudinea ca exista un produs care ma va curata complet de cosuri mi-as fi dat toata alocatia pe el. Este mult spus ca m-am luptat in conditiile in care singurul meu efort era folosirea solutiei Lara de curatare a tenului care nu avea efecte atat de vizibile. Si in zilele noastre am deseori astfel de probleme si va garantez ca nimic nu poate fi mai deranjant decat momentul in care vrei sa iti saruti iubita si observa un cos mare pe fruntea ta pe care abia se poate abtine sa nu sara.  Crema antiacneica? O testez, daca functioneaza, o sa o si cumpar.

Grupul tinta este in scoli, ofera tratament gratuit catre copii din liceu si te vor recomanda multi ani la rand dupa absolvire. Si acum recomand produsele folosite in tinerete care au avut rezultate cel putin decente, Va puteti imagina ce recomandari ati primi pentru o crema care chiar functioneaza foarte bine?

Pot recomanda cu caldura acupunctura, spirtul cand ai o rana si crema ben gay care mi-a alinat de multe ori problema mea de la piciorul drept.

Voi, cititorii mei, ce produse ati folosit si inca recomandati chiar daca a trecut perioada in care va erau necesare?

Asa cum am spus mai devreme, am avut intotdeauna probleme cu tenul gras, chiar daca problemele erau mai mari sau mai mici. Pentru a explica pe intelesul barbatilor ce face crema din gama gerovital dedicata acestei probleme va ofer urmatoarele informatii:

Compu?i activi

  • Acid lactic ?i acid salicilic natural
    Exfoliaz?- adica inlatura pielea moarta pentru a lasa loc unei piele mai tinere. Celulele corpului nostru se regenereaza mai rapid decat stim si doar ranile grave lasa urme vizibile. Cea mai buna comparatie cu procesul de exfoliere este cojirea pielii dupa bronzare. De fiecare data cand te bronzezi, pielea ta este secatuita de apa si capata o culoare mai inchisa din cauza caldurii. Stratul superior, pielea moarta lasa loc stratului urmator care ii ia locul uneori chiar in mai putin de o zi,
  • Sebaryl
    Regleaz? secre?ia de sebum- adica nu o sa mai ai tenul atat de gras si din cauza asta scad sansele de a avea cosuri.
  • Aquaxyl
    Hidrateaz?- chiar sunt necesare explicatii? Si dupa un bronz intens noua piele simte necesitatea de a fi hidratata. Intregul nostru organism cere apa…

Apropo, mainile sus cine a baut astazi mai mult de doua cafele si mai putin de doua pahare de apa.

Va las cu aceste cugetari, sper eu…constructive. Invit specialistii Gerovital sa inoveze si voi lasa doctorii in frumusete sa adapteze ideile mele expuse intr-un mod rudimentar.

Astept cu curiozitate raspunsurile voastre!  Cititori care iubesc produse române?ti de calitate cat si staff-ul farmec care imi inspira pana in acest moment mult profesionalism.

Acest articol a fost redactat pentru Superblog 2016 si din placerea de a scrie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Reinventand Gerovital H3 Derma+

  • Bianca Alexandra

    Felicitari pentru articol, Doru! Ai scris fain si interesant, insa mi-ar fi placut sa respecti tema probei. Nu esti doctor, nu lansezi un produs si tema nu cerea reinventarea gamei Gerovital H3 Derma+. 🙂 De asemenea, un pic de creativitate in plus nu ar fi stricat.

    Mult succes in competitie!