Accident! A intrat în mine! Sun la 021.9111


Astăzi scriu acest text pentru șoferi. Da, pentru tine, cel aflat în trafic, pentru tine, care stai la coadă și încerci să nu te enervezi când cineva îți taie calea. Eu nu sunt șofer, dar am făcut școala de șoferi. Nu sunt mecanic, dar am studiat la școală despre acest subiect. Nu sunt jurist, dar m-am documentat și nu sunt agent de asigurări, dar am lucrat în domeniu.

Cu toate că nu sunt încă șofer, îmi place să mă mențin informat și, atunci când descopăr ceva interesant, să transmit mai departe oricui i-ar fi util. Asta este fapta mea bună față de tine în această săptămână, te intreb:

Știai de numărul de asistență rutieră 0219111? Știai că, în caz de accident, dacă ești partea păgubită, beneficiezi de o mașină cât timp autovehiculul tău este în service? Este simplu să rezolvi acest proces în doar patru pași, iar costul este decontat de asiguratorul șoferului vinovat.

Pasul 1. Suni la numărul de telefon. Pasul 2, 3 și 4 le vei afla din filmulețul de mai jos.

De câte ori nu am auzit cunoscuți plângându-se că iar trebuie să bage mașina în service. Cel mai neplăcut moment când cineva te ciocnește cu mașina este atunci când nu te poți lipsi de ea. Atunci când activitatea ta principală necesită deplasări constante. Din 2017, acest stres psihologic pentru șoferi s-a diminuat. Dacă ești partea păgubită, beneficiezi de o mașină fără să te coste nimic.

Tu știai că ai dreptul prin lege? Sub 1% din șoferi știu asta. Dă informația mai departe și apropiaților tăi!

Dacă suni la numărul de asistență rutieră 0219111 ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire.

De multe ori nu mă gândesc la ceva până când ajung în situația în care să am nevoie de lucrul respectiv. Atunci caut ca disperatul soluții și dau telefoane către prietenii care știu că mă pot ajuta.

Astazi am o veste bună pentru tine! Când telefoanele mobile erau mai rare, fiecare număr de care aveai nevoie (părinți, rude, prieteni) trebuia să îl memorezi sau să îl notezi într-un carnețel. Acum, în era tehnologiei, poți să îți salvezi numărul de telefon 0219111 în agendă, cu numele Asistență rutieră, și să mergi liniștit la volan.

Eu nu sunt șofer încă, dar m-am decis să te anunț pe tine, care ai nevoie de această informație.

Nici tu nu ești șofer? Fă astăzi o faptă bună și transmite informația (nu articolul meu). Nu scriu aceste rânduri pentru a avea cititori, nu scriu pentru a primi vizite pe blog. Astăzi scriu pentru a fi util și dacă eu am transmis această informație și am ajutat 10 persoane, mă declar fericit. Dacă și tu transmiți la 10 persoane și persoana care va citi după tine sau cel căruia îi vei povesti despre asta va spune la 10 persoane, dreptul la o mașină de schimb va fi cunoscut. Hai să facem acest drept cunoscut. Vreau ca această informație, care până de curând a stat cuminte într-o notă de subsol, să devină mai virală decât virusul care ne ține acum în case. 

Nu trebuie să memorezi tot. Salvează numărul în telefon. Este bine că acum știi că există 021.9111, număr de asistență pe care îl poți apela 24/7, și că ai dreptul prin lege la o mașină precum cea pe care o conduceai cu care să îți faci treaba până frumusețea ta metalică se întoarce din service.

Trimite acest mesaj la 10 persoane și vei câștiga satisfacția că ai spus cuiva ceva nou pe care nu îl știa și în același timp ai făcut o faptă bună. Dublu câștig!

Acest articol a fost scris pentru tine, șoferule, sau prietenii tăi șoferi și a fost redactat cu ocazia Spring SuperBlog 2020.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *