Accept provocarea!


Astazi vreau sa declar doar oficial ca acept provocarea atelierului de design floral Olla.

Spun ca accept oficial doar pentru ca neoficial Olla deja a pierdut. Am castigat provocarea inainte de a fi lansata. Cel mai placut moment este cand reusesti sa aduci un zambet pe fata iubitei tale intr-o zi obositoare sau intr-o perioada in care este bolnava.

Si, personal, chiar iubesc astfel de momente. Imi face o enorma placere sa fiu o baterie duracell in loc sa fiu un vampir energetic. De fiecare data cand ii aduc flori si o surprind cu un gest tandru ma intreaba cu ce ocazie am cumparat buchete florale… O iubesc! Nu este suficient pentru ca o data la ceva timp, cand ochii mei zaresc o floare frumoasa, inima mea sa imi spuna sa o cumpar pentru ea? In opinia mea, si conform provocarii magazinului online olla.ro, florile nu exista doar pentru a fi oferite la ocazii.

Nu trebuie sa fie ziua ei ca sa ii cumperi un trandafir rosu. Nu trebuie sa fie aniversarea voastra pentru ca sa ii aduci un buchet de flori si nu trebuie sa vina invitati in vizita cu un cadou floral pentru ca in casa in care locuiti impreuna sa ajunga o floare noua in ghiveci.

I-am adus flori pentru ca vreau, i-am adus flori pentru ca ma face pe mine fericit sa o vad zambind si i-am adus flori pentru ca din pacate cineva a dictat acum multe secole in urma ca barbatii nu trebuie sa primeasca flori la aniversari. Si noua, barbatilor ne place mirosul imbietor al florilor. Nu degeaba multe parfumuri feminine au tente florale. Dar, da…i-am adus flori si pentru ca sunt gustoase.

Stiu ca iubitei mele ii plac ghioceii, zambilele, lalelele, stanjeneii, liliacul, panselutele, brandusele, narcisele, albastrelele, viorelele, irisii si multe alte aranjamente florale care ii fac primavara mai frumoasa. Nu mai spun de magnolii si buchetele de flori cu  o vrajesc. Nu degeaba ea este vrajitoarea mea cea mica…

Si… oricat de vrajitoare o fi Vraja… tot Morosanu se pricepe mai bine la vrajit pentru ca fiecare petala a florii este ca o mangaiere pe obraz si fiecare trandafir este ca un sarut patimas.

Sunt sigur ca isi aminteste primul trandafir rosu primit de la mine, discutiile lungi la telefon, prima coronita care a ajuns pe capul ei in prezenta mea dar si buchetul imens de zambile mov pe care i le-am facut cadou inainte sa plec la munte in training.

Eu accept provocarea pentru ca ofer micile atentii catre persoana iubita indiferent daca exista sau nu o ocazie, voi? Cum procedati? Oferiti doar la ocazie sau…? Acceptati provocarea Olla? Ne vedem la florarie online!

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *